Vidas. Spansk I

Vidas 1 Unibok (2012) (Nettsted)

Forfatter:

Liv K. Bugge, Svein Halvorsen og Silvia Rovira

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202477325
Kategori: Spansk 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1
Varighet: Fram til 31.08.2024
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Vidas 1 Unibok (2012)

Vidas 1 (2012) Unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format.

Vidas 1 (2012) Unibok er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til fremmedspråk I, Vg1 i videregående skole. Til læreverket finnes også egne nettressurser med oppgaver og mulighet til fordypning, se vidas.cdu.no.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Andre utgaver

Vidas 1 (2012)
Bokmål Heftet 2012
Vidas 1 (2012)
Nynorsk Heftet 2012
Forfatter(e)

Liv Kristiane Bugge er siviløkonom, har hovedfag i spansk og har tatt diverse fag innenfor allmenn lingvistikk, latin og norsk som annetspråk. Hun har undervist i videregående skole, ved NHH og ved Universitetet i Bergen. For tiden arbeider hun som seniorkonsulent ved UiB. Bugge er medforfatter av Cappelen Damms spanskverk for videregående skole - Vidas og Vamos.

Svein Halvorsen er lektor med hovedfag i historie, mellomfag i spansk og grunnfag i nordisk. Han har arbeidet i den videregående skolen i Oslo siden 1987 og er i dag tilsatt ved Ulsrud videregående skole. Han har videre arbeidet som konsulent og oversetter for Gyldendal Norsk Forlag, og han er medforfatter av Cappelen Damms lærebøkene i spansk for videregående skole - Vidas og Vamos.

Vidas. Spansk I
Variasjon, differensieringsmuligheter og riktig progresjon er viktige stikkord for Vidas. Vidas tilfredsstiller kravene i læreplanen for Spansk I.