Vidas. Spansk I

Vidas 1 (2012) Lærernettsted (Nettsted)

Forfatter:

Bugge, Halvorsen og Rovira

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Spansk
ISBN: 9788202387884
Kategori: Spansk 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1
Varighet: Fram til 31.08.2018
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Vidas 1 (2012) Lærernettsted
Lisens til lærerressursen/lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.cdu.no. For å kjøpe lisensen må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering.Lærerlisensen til Vidas 1 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.). 

Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til Vidas 1 på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærernettstedet før kjøp.

Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her. Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på cdukunde@cappelendamm.no eller på telefon 21616673. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.

Til toppen

Forfatter(e)
Svein Halvorsen er lektor med hovedfag i historie, mellomfag i spansk og grunnfag i nordisk. Han har arbeidet i den videregående skolen i Oslo siden 1987 og er i dag tilsatt ved Ulsrud videregående skole. Han har videre arbeidet som konsulent og oversetter for Gyldendal Norsk Forlag, og han er medforfatter av Cappelen Damms lærebøkene i spansk for videregående skole - Vidas og Vamos.
Vidas. Spansk I
Vidas ble revidert første gang og tilpasset den nye læreplanen for Spansk I under Kunnskapsløftet i 2006 og 2007. Læreverket er i 2012/2013 revidert for andre gang med alt-i-ett-bøker per årstrinn og nytt format. Variasjon, differensieringsmuligheter og riktig progresjon er fortsatt viktige stikkord.