Vidas. Spansk I

Vidas 1 (2012) (Heftet)

Spansk I Vg1

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202371845
Kategori: Spansk 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Vidas 1 (2012)
Vidas 1 (2012)
ALT-I-ETT-BOK - NÅ OGSÅ I DIGITAL UTGAVE

Vidas 1 ble revidert i 2012 med utgangspunkt i en større brukerundersøkelse blant spansklærere. Formatet ble endret for å gjøre læreboka mer elevvennlig og gi bedre plass for en mer innbydende presentasjonsmåte med et mer rikholdig billedmateriale.

Bedre tilpasset kompetansemålene
Kommunikasjon står sentralt i Vidas 1, og lærestoffet er godt balansert mellom Spania og Latin-Amerika. Tekstmengden ble justert noe ned i gjennom revisjonen, mens den grammatiske progresjonen ble strammet til. En stor del av tekst- og øvingsmaterialet ble skrevet på nytt for denne utgaven. Forfatterne har lagt mye arbeid i å strukturere øvingene etter vanskelighetsgrad og skape god variasjon.

Vidas 1 som digital lærebok
Boka kommer som Unibok fra august 2015. Unibok er den nye generasjonen digitale lærebøker med mer fleksibel visning av lærestoffet som justere seg responsivt til elevens skjerm. Vidas 1 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

Omfattende nettressurs
Vidas 1-brukere har en svært omfattende nettressurser tilgjengelig: Glosemesteren, hvor elevene tester seg selv i kapitlenes gloser, oppgaver og tekster, innleste tekster, sanger, videoer og lytteoppgaver, repetisjonsoppgaver med fasit og selvevaluering med kompetansemål. Vi håper dette vil stimulere elevene til å lære seg spansk og trives enda bedre med faget.

Lærerens nettressurs er lukket og lisensbelagt. Her er det forslag til prøver med fasit, fasit til øvingsoppgavene, lyttestoff, videoer, forslag til undervisningsopplegg med mer. Lisensen til lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: www.cdu.no, av ansatte som er knyttet til en skole. Se veiledning for hvordan du går fram for å skaffe deg lisens.

Lærerlisensen til Vidas 1 er en årstrinnslisens for én bruker og gjelder for et skoleår.

  • KOMPONENTER
  • Alt-i-ett-bok for Vg2
  • Unibok (EPUB 3)
  • Brettbok (pdf)
  • Elevnettsted - gratis
  • Lærernettsted - årstrinnslisens

Til toppen

Andre utgaver

Vidas 1 (2012)
Bokmål Heftet 2012
Vidas 1 2012. Unibok
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2015
Vidas. Spansk I
Vidas ble revidert første gang og tilpasset den nye læreplanen for Spansk I under Kunnskapsløftet i 2006 og 2007. Læreverket er i 2012/2013 revidert for andre gang med alt-i-ett-bøker per årstrinn og nytt format. Variasjon, differensieringsmuligheter og riktig progresjon er fortsatt viktige stikkord.