Vi i verden 5-7

Vi i verden 7 CD (Lydbok-CD)

Forfatter:

Mari Ann Berg , Beate Børresen og Peder Nustad

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Spilletid: 1:17
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202269630
Kategori: KRLE
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: KRLE
Nivå: 7. trinn
Komponent: CD
Om utgivelsen Vi i verden 7 CD
Her vil en finne sanger, musikk og innleste fortellinger. Deler av fortellingsstoffet i elevboka blir tilgjengelig for alle, og er grunnlag for å løse oppgaver i boka.

Til toppen

Forfatter(e)
Beate Børresen er magister i idéhistorie og dosent (em.) ved Høgskolen i Oslo og Akershus, avdeling for lærerutdanning. Børresen har utviklet studiet Filosofi med barn ved HIO og har skrevet læreverk i RLE og i filosofi for grunnskolen. Hun har også skrevet Filosofiske samtaler for barn til bruk i barnehagen. Fra 2005 til 2007 ledet hun et nasjonalt prosjekt om filosofi i skolen for Utdanningsdirektoratet.
Peder Nustad er undervisningsleder ved HL-senteret og prosjektleder for Demokratisk beredskap mot rasisme og antisemittisme (Dembra). Peder Nustad har teologi hovedfag og pedagogikk og sosiologi i fagkretsen.
Vi i verden 5-7
Vi i verden er et helt nytt læreverk for barnetrinnet. Bøkene er helt i tråd med den nye læreplanen som innføres høsten 2008. Vi i verden hjelper dere til en undervisning i tråd med menneskerettighetene. Alle læreplanens religioner og livssyn er likestilt når det gjelder framstilling og arbeidsmåte, og de blir likeverdig behandlet på hvert årstrinn.