Verdens historie. En innføring. Brettbok av Øivind Stenersen og Asle Sveen (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Norges og Verdens historie

Verdens historie. En innføring. Brettbok (Nettsted)

En innføring

Forfatter:

Øivind Stenersen og Asle Sveen

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202607197
Kategori: Historie Vg3 , Historie Vg2 , Historie Vg3 Påbygg og Samfunnskunnskap
Fag: Historie Vg2, Historie Vg3, Historie Vg3 Påbygg, Samfunnskunnskap
Nivå: Spor 2 - B2, Spor 3 - B2, Spor 3 - C1, Vg2, Vg3, Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Verdens historie. En innføring. Brettbok

Verdens historie. En innføring. Brettbok er en digital utgave av læreboka i PDF-format.

Verdens historie. En innføring gir leseren en innføring i historien fra til tidligste tider og fram til i dag. Historien er fortalt fra et vestlig perspektiv, men gir et globalhistorisk overblikk. Til læreverket finnes også egne nettressurser med oppgaver og mulighet til fordypning, se historie-innforing.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps.

Til toppen

Andre utgaver

Verdens historie
Bokmål Fleksibind 2018
Forfatter(e)

Øivind Stenersen er cand. philol. med historie hovedfag og tidligere lektor ved Ski videregående skole. Han er medforfatter på et av Cappelen Damms historieverk for den videregående skolen og Globus Historie, Globus Ny utgave 5-7 og Samfunnsfag 5-7 fra Cappelen Damm for grunnskolen. Sammen med Ivar Libæk og Asle Sveen har han skrevet bøker om Nobels fredspris og norsk historie. Stenersen er for tiden daglig leder for Nobeliana, et firma som formidler kunnskap om fredsprisen.

Asle Sveen er cand. philol med historie hovedfag fra UiO. Han har vært forsker ved Nobelinstituttet og ILS (Institutt for lærerutdanning og skoleutvikling) ved UiO og var prosjektmedarbeider ved Nobels Fredssenter. Sveen har vært medforfatter på jubileumsboken om Nobels fredspris og Cappelens historieverk til den videregående skolen. Han har skrevet historiske romaner for ungdom og har lang undervisningserfaring i historie, samfunnsfag, norsk og filosofi og underviser ved Valler videregående skole.

Norges og Verdens historie

En viktig brikke for å forstå samtida er å kjenne historien. Norges og Verdens historie – en innføring gir en enkel innføring i hva som har formet samfunnet slik vi kjenner det i Norge og den vestlige verden.