Vekst Barne- og ungdomsarbeiderfag

Vekst Lærernettsted (Nettsted)

Gratis tilleggsressurs med innlogging

Forfatter:

Berg, Nesje, Midtsand m.fl.

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202478391
Kategori: Barne- og ungdomsarbeiderfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Barne- og ungdomsarbeiderfag
Varighet: Fram til 31.08.2020
Nivå: Yrkesfag Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Vekst Lærernettsted
Vekst lærernettsted er et lisensbelagt lærernettsted med varierte og pedagogiske ressurser til Barne- og undomsarbeiderfag. Nettstedet inneholder bl.a. PowerPoint-presentasjoner, oppgavebank, tips, nyttige lenker, bakgrunnsstoff og figurer/tabeller fra boka. Lærernettstedet er sikret gjennom innlogging.

Tilgang til Vekst lærernettsted må bestilles for hver enkelt lærer hvert skoleår og utløper 31. august. Logg inn med FEIDE, eventuelt eget brukernavn og passord. Alle ressursene du har tilgang til, finner du på cdu.no/Min side.

Du får tilgang ved å legge produktet i handlekurv og gjennomføre bestillingen. Ressursen er gratis og blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Har du spørsmål om lærernettstedet, kontakt oss gjerne på HOfag@cappelendamm.no. Gjelder det bestilling, innlogging og bruk av lisenser finner du informasjon også via bunnmenyen.


Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)
Vekst Barne- og ungdomsarbeiderfag
Læreverket Vekst for Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag kom i ny utgave våren 2015. Siden første utgave i 2007 har Vekst vært et dominerende læreverk på BUA-utdanningen og har vært brukt både i videregående skole og i voksenopplæring med mange fornøyde brukere.