Vekst Helse- og oppvekstfag (K06)

Vekst Lærernettsted (2015) (Nettsted)

Gratis tilleggsressurs med innlogging

Forfatter:

Berg, Nesje, Midtsand m.fl.

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202478391
Kategori: Barne- og ungdomsarbeiderfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Barne- og ungdomsarbeiderfag
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Yrkesfag Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Vekst Lærernettsted (2015)

Nettstedet inneholder bl.a. PowerPoint-presentasjoner, oppgavebank, tips, nyttige lenker, bakgrunnsstoff og figurer/tabeller fra boka. Lærernettstedet er sikret gjennom innlogging.Barne- og ungdomsarbeiderfag har varierte ressurser for både lærere og elever.

Fagnettstedet https://vekst-larer.cappelendamm.no/vil ikke lenger oppdateres. Det er fortsatt gratis elevinnhold på Vekst Elevnettsted (LK20).

Les mer og bestill tilgang til lærernettstedet her. Her kan elever og lærere logge direkte inn og ta ressursene i bruk: https://vekst.cappelendamm.no/.

Tilgang til Vekst lærernettsted må bestilles for hver enkelt lærer hvert skoleår og utløper 31. august. Logg inn med FEIDE, eventuelt eget brukernavn og passord. Alle ressursene du har tilgang til, finner du på cdu.no/Min side.

Du får tilgang ved å legge produktet i handlekurv og gjennomføre bestillingen. Ressursen er gratis og blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Har du spørsmål om lærernettstedet, kontakt oss gjerne på HOfag@cappelendamm.no. Gjelder det bestilling, innlogging og bruk av lisenser finner du informasjon også via bunnmenyen.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Andressen er jurist fra UiO og ansatt ved Sandefjord videregående skole der hun underviser i rettslære. Hun har variert erfaring fra grunnskole og videregående skole, i tillegg til jurist stillinger i offentlig forvaltning. Andressen har bidratt til flere lærebøker utgitt av Cappelen Damm Undervisning.

Engh er utdannet faglærer i ernæring, helse og miljøfag, og har etterutdanning i blant annet spesialpedagogikk, sosialpedagogikk og veiledning. Hun har de siste 15 årene arbeidet på Helse- og Oppvekstfag på Greåker videregående skole.

Vekst Helse- og oppvekstfag (K06)
Siden første utgave i 2007 har Vekst vært et dominerende læreverk på BUA-utdanningen og har vært brukt både i videregående skole og i voksenopplæring med mange fornøyde brukere. Læreverket Vekst for Barne- og ungdomsarbeiderfag kom i ny utgave våren 2015 og 2021.