Veien videre (Heftet)

Strategisk utvikling av små bedrifter

Forfatter:

Per-Anders Havnes

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 149
Forlag: Høyskoleforlaget
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788276346190
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag og Organisasjon og ledelse
Fag: Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Veien videre

Veien videre er skrevet for bedriftseiere, bedriftsledere og for studenter innen entreprenørskap. I en bedrift er det mange strategiske valg som må foretas, både på kort og lang sikt. I Norge er det flest småbedrifter, og boka skal gi faglig grunnlag og motivere til å arbeide med bedriftens strategi.

Utfordringen som bedriftsleder og eier eller medeier er å utvikle bedriften til å bli en sunn og levedyktig virksomhet i samsvar med målene for bedriften. Det er krevende å holde en stabil kurs og samtidig ta hensyn til skiftende betingelser. Ressurser og kunnskaper skal utvikles slik at bedriftene er godt rustet til å arbeide og utnytte mulighetene i de markeder de har valgt seg ut. For å gjøre dette må det legges til rette for samarbeid med mange, både innenfor og utenfor bedriften. Boka er preget av at forfatteren selv har vært bedriftsleder. Den er personlig formet, og henvender seg direkte til deg som enten er eller planlegger å bli bedriftsleder.

Til toppen

Forfatter(e)

Per-Anders Havnes er selvstendig næringsdrivende og har lang erfaring som bedriftsleder. Han har doktorgrad i entreprenørskap fra University of Stirling i Skottland. Han har vært forsker og rådgiver ved Agderforskning og foreleser på universitetsnivå og har ledet flere store prosjekt innen strategi, innovasjon og entreprenørskap.