Vamos. Spansk II

Vamos 2 (Heftet)

Spansk II Vg2

Forfatter:

Liv K. Bugge, Svein Halvorsen og Ana María Áviles Ruiz

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202391645
Kategori: Spansk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 2
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Vamos 2

Læreverket er lagt opp på en oversiktlig måte med fire temaer og fem kapitler i hvert tema. Vamos 2 følger prinsippene fra Vamos 1 med god og tydelig progresjon.

Tekst- og øvingsmaterialet fremstår som godt tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Øvingene til hvert kapittel er strukturert etter vanskelighetsgrad og forfatterne har lagt vekt på stor variasjon i oppgavetyper. Kommunikasjon står sentralt, og bøkene legger lik vekt på Spania og Latin-Amerika.

Vamos 2 som digital lærebok
Unibok er digitale lærebøker som justerer seg til elevens skjerm og gir god lesbarhet uansett skjermformat.

Vamos 2 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

Vamos nettsteder

Elevens nettressurs er gratis, og inneholder grammatikkøvelser, vokabulartrening, lytteøvelser, innleste tekster, grammatikkforklaringer og Glosemesteren.

På det lisensbelagte lærernettstedet har læreren tilgjengelig ressurser som prøver, fasiter, videoer, bilder, sanger og forslag til undervisningsopplegg og årsplan.

KOMPONENTER
Alt-i-ett-bok for Vg2
Unibok
Brettbok (pdf)
Elevnettsted – gratis
Lærernettsted – lisens

Til toppen

Andre utgaver

Vamos 2 Unibok
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2015

Andre aktuelle titler

Andre aktuelle titler

  • Encuentros 1 (LK20)

    Lærebok spansk 2, vg1

    Elisa Bernáldez, Gabriele Leguina-Morel, Maritza Del Carmen Vargas og Eli-Marie Drange

    Fleksibind
Forfatter(e)

Liv Kristiane Bugge er siviløkonom, har hovedfag i spansk og har tatt diverse fag innenfor allmenn lingvistikk, latin og norsk som annetspråk. Hun har undervist i videregående skole, ved NHH og ved Universitetet i Bergen. For tiden arbeider hun som seniorkonsulent ved UiB. Bugge er medforfatter av Cappelen Damms spanskverk for videregående skole - Vidas og Vamos.

Svein Halvorsen er lektor med hovedfag i historie, mellomfag i spansk og grunnfag i nordisk. Han har arbeidet i den videregående skolen i Oslo siden 1987 og er i dag tilsatt ved Ulsrud videregående skole. Han har videre arbeidet som konsulent og oversetter for Gyldendal Norsk Forlag, og han er medforfatter av Cappelen Damms lærebøkene i spansk for videregående skole - Vidas og Vamos.

Ana María Avilés Ruiz er utdannet Cand. Philol. med hovedfag i spansk og mellomfag i engelsk. Hun har sin utdannelse fra Universitetet i Oslo og i Málaga, Spania. Avilés Ruiz begynte å undervise ved Ulsrud videregående skole i Oslo i 1999. Hun har jobbet ved UKS (Utenriksdepartementet Kompetanse Senter), og ble tilsatt i sin nåværende stilling som lektor ved Oslo Katedralskole i 2006. Siden 2006 har hun også vært del av forfatterteamet bak Cappelen Damms spanskverk for videregående skole, Vg2 - Vamos 2 og Vidas 2.

Vamos. Spansk II
Gjennomtenkt progresjon med korte tekster som vektlegger kommunikasjon og språkets form- og innholdsside har preget Vamos fra starten og gjort det til det mest brukte spanskverk i videregående skole.