Vamos. Spansk II

Vamos 1 nynorsk (2012) (Heftet)

Studieforberedende utdanningsprogram

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 308
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Spansk
ISBN: 9788202372859
Kategori: Spansk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 2
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Vamos 1 nynorsk (2012)

Kommunikasjon står sentralt i Vamos og det er lagt lik vekt på Spania og Latin-Amerika. Læreverket har god og tydelig grammatisk progresjon, og forfatterne har lagt mye arbeid i å strukturere øvingene etter vanskelighetsgrad og å skape stor variasjon. Dette gir rom for differensiering, samtidig som kompetansemålene blir godt ivaretatt.

Vamos 1 som digital lærebok
Boka foreligger i digital utgave som Unibok. Unibok er digitale lærebøker som justerer seg til elevens skjerm og gir god lesbarhet uansett skjermformat. Vamos 1 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

Omfattende nettressurs
Vamos 1-brukere har en svært omfattende nettressurser tilgjengelig:
Glosemesteren – hvor elevene tester seg selv i kapitlenes gloser, oppgaver, innleste tekster, sanger, videoer og lytteoppgaver, repetisjonsoppgaver med fasit og selvevaluering med kompetansemål.

Vamos Lærernettsted
Lærernettstedet har forslag til prøver med fasit, fasit til øvingsoppgavene, lyttestoff, videoer, forslag til undervisningsopplegg,med mer. Vi håper nettressursene vil stimulere elevene til å lære mer spansk og gi lærerne større nytte av nettstedet.

KOMPONENTER VAMOS 1
alt-i-ett-lærebok (bokmål og nynorsk)
Unibok (EPUB 3)
brettbok (pdf)
gratis elevnettsted
lærernettsted, lisens- og passordbelagt

Til toppen

Andre utgaver

Vamos 1
Bokmål Heftet 2012
Vamos 1 Unibok
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2014
Vamos. Spansk II
Gjennomtenkt progresjon med korte tekster som vektlegger kommunikasjon og språkets form- og innholdsside har preget Vamos fra starten og gjort det til det mest brukte spanskverk i videregående skole.