Vamos. Spansk II

Vamos 1 Lærernettsted (Nettsted)

Spansk II Vg1

Forfatter:

Bugge, Halvorsen og Rovira

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Spansk
ISBN: 9788202387907
Kategori: Spansk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 2
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Vamos 1 Lærernettsted

Lisens til lærerressursen/lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.cdu.no. For å kjøpe lisensen må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole - og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering. Lærerlisensen til Vamos 1 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.).
Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til Vamos 1 på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærernettstedet før kjøp.

Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her.
Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på cdukunde@cappelendamm.no eller på telefon 21497000. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.

Til toppen

Forfatter(e)

Liv Kristiane Bugge er siviløkonom, har hovedfag i spansk og har tatt diverse fag innenfor allmenn lingvistikk, latin og norsk som annetspråk. Hun har undervist i videregående skole, ved NHH og ved Universitetet i Bergen. For tiden arbeider hun som seniorkonsulent ved UiB. Bugge er medforfatter av Cappelen Damms spanskverk for videregående skole - Vidas og Vamos.

Svein Halvorsen er lektor med hovedfag i historie, mellomfag i spansk og grunnfag i nordisk. Han har arbeidet i den videregående skolen i Oslo siden 1987 og er i dag tilsatt ved Ulsrud videregående skole. Han har videre arbeidet som konsulent og oversetter for Gyldendal Norsk Forlag, og han er medforfatter av Cappelen Damms lærebøkene i spansk for videregående skole - Vidas og Vamos.

Vamos. Spansk II
Gjennomtenkt progresjon med korte tekster som vektlegger kommunikasjon og språkets form- og innholdsside har preget Vamos fra starten og gjort det til det mest brukte spanskverk i videregående skole.