Vamos. Spansk II

Vamos 1 Elevnettsted (Nettsted)

Spansk II Vg1

Forfatter:

Liv K. Bugge, Svein Halvorsen og Silvia Rovira

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202429508
Kategori: Spansk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 2
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Vg1
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Vamos 1 Elevnettsted
Vamos 1-brukere har en svært omfattende nettressurser tilgjengelig.Elevnettstedet inneholder Glosemesteren – hvor elevene tester seg selv i kapitlenes gloser, oppgaver, innleste tekster, sanger, videoer og lytteoppgaver, repetisjonsoppgaver med fasit og selvevaluering med kompetansemål.

Vamos Lærernettsted
Lærernettstedet har forslag til prøver med fasit, fasit til øvingsoppgavene, lyttestoff, videoer, forslag til undervisningsopplegg,med mer.

Vi håper nettressursene vil stimulere elevene til å lære mer spansk og gi lærerne større nytte av nettstedet.

Til toppen

Forfatter(e)
Liv Kristiane Bugge er siviløkonom, har hovedfag i spansk og har tatt diverse fag innenfor allmenn lingvistikk, latin og norsk som annetspråk. Hun har undervist i videregående skole, ved NHH og ved Universitetet i Bergen. For tiden arbeider hun som seniorkonsulent ved UiB. Bugge er medforfatter av Cappelen Damms spanskverk for videregående skole - Vidas og Vamos.
Svein Halvorsen er lektor med hovedfag i historie, mellomfag i spansk og grunnfag i nordisk. Han har arbeidet i den videregående skolen i Oslo siden 1987 og er i dag tilsatt ved Ulsrud videregående skole. Han har videre arbeidet som konsulent og oversetter for Gyldendal Norsk Forlag, og han er medforfatter av Cappelen Damms lærebøkene i spansk for videregående skole - Vidas og Vamos.
Vamos. Spansk II
Gjennomtenkt progresjon med korte tekster som vektlegger kommunikasjon og språkets form- og innholdsside har preget Vamos fra starten og gjort det til det mest brukte spanskverk i videregående skole.