Vamos. Spansk II

Vamos 1 (2012) (Heftet)

Studieforberedende utdanningsprogram

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 312
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202371852
Kategori: Spansk 2
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 2
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Vamos 1 (2012)
Vamos 1 ble revidert i 2012 med utgangspunkt i en større brukerundersøkelse blant spansklærere. Den nye utgaven er en alt-i-ett-bok i større format. Dette gjør læreverket mer elevvennlige, samtidig som det gir plass for en innbydende presentasjonsmåte og et rikholdig billedmateriale.

En stor del av tekst- og øvingsmaterialet ble skrevet nytt for 2012-utgaven og bedre tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Kommunikasjon står fortsatt sentralt og boka legger lik vekt på Spania og på Latin-Amerika. Tekstmengden i de nye utgavene er noe mindre, mens den grammatiske progresjonen er blitt litt raskere. Forfatterne har lagt mye arbeid i å strukturere øvingene etter vanskelighetsgrad og skape større variasjon.

Vamos 1 som digital lærebok
Boka foreligger i digital utgave som Unibok. Unibok er den nye generasjonen digitale lærebøker som justerer seg til elevens skjerm og gir god lesbarhet uansett skjermformat. Vamos 1 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

Omfattende nettressurs

Vamos 1-brukere har en svært omfattende nettressurser tilgjengelig:
Glosemesteren, (hvor elevene tester seg selv i kapitlenes gloser), oppgaver, innleste tekster, sanger, videoer og lytteoppgaver, repetisjonsoppgaver med fasit og selvevaluering med kompetansemål.
Lærernettstedet har forslag til prøver med fasit, fasit til øvingsoppgavene, lyttestoff, videoer, forslag til undervisningsopplegg,med mer. Vi håper nettressursene vil stimulere elevene til å lære mer spansk og gi lærerne større nytte av nettstedet.

Lisens til lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: www.cdu.no av ansatte som er knyttet til en skole. Se veiledning for hvordan du går fram for å skaffe deg lisens. Lærerlisensen til Vamos 1 er en årstrinnslisens for én bruker og gjelder for et skoleår.
Bruker skolen din FEIDE ved innlogging på cdu.no, logger du rett inn uten forutgående registrering.

KOMPONENTER VAMOS 1
alt-i-ett-lærebok (bokmål og nynorsk)
Unibok (EPUB 3)
brettbok (pdf)
gratis elevnettsted
lærernettsted, lisens- og passordbelagt

Til toppen

Andre utgaver

Vamos 1 nynorsk (2012)
Spansk Heftet 2012
Vamos 1 2012. Unibok
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2014

Andre aktuelle titler

Vamos. Spansk II
Gjennomtenkt progresjon med korte tekster som vektlegger kommunikasjon og språkets form- og innholdsside har preget Vamos fra starten og gjort det til det mest brukte spanskverk i videregående skole.