Tysk 9 fra Cappelen Damm Grunnbok Brettbok av Simen Braaten og Mona Gundersen-Røvik (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Tysk 8-10 fra Cappelen Damm

Tysk 9 fra Cappelen Damm Grunnbok Brettbok (Nettsted)

Forfatter:

Simen Braaten og Mona Gundersen-Røvik

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202685652
Om utgivelsen Tysk 9 fra Cappelen Damm Grunnbok Brettbok

Tysk 9 fra Cappelen Damm Brettbok er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format for nettbrett og PC/Mac, og en del av læreverket Tysk 8–10 fra Cappelen Damm.

I brettboka kan du:

• få teksten opplest
• bla og navigere raskt
• søke på ord og temaer
• lage egne bokmerker
• markere tekst
• skrive stikkord og lagre notater
• tegne og lage figurer

Tysk 8-10 fra Cappelen Damm er en revisjon av Jetzt 8-10 og følger ny læreplan i tysk til fagfornyelsen.

Tysk 8-10 fra Cappelen Damm handler ikke bare om hvordan språket er bygget opp, men viser elevene hvorfor det er gøy og nyttig å mestre tysk. Verket legger vekt på sammenhengen mellom tysk og andre språk elevene kan fra før, og den inviterer elevene til å lete etter mønstre i språket og ta dem i bruk.

Grunnboka er en kombinert tekst- og arbeidsbok med tekster om reelle situasjoner elevene møter, og elevene motiveres til å snakke og skrive om ting de er opptatt av.

Bestilles hos brettboka.no

Til toppen

Forfatter(e)

Simen Braaten er som så mange andre nordmenn forelsket i Berlin. Som lærer ved Foss vgs i Oslo, tidligere ved Nordseter skole, og som lærebokforfatter arbeider han for at flere skal dele hans lidenskap også for det tyske språket. Han er opptatt av at elevene selv skal lete etter og finne mønstre i språket, og at de skal lære et språk de tror de vil få nytte av i praksis. Braaten har studert ved Humboldt Universität zu Berlin og har sin MA i tysk språk fra UiO. I flere år har han også vært lærer på Sommerskolens tyskkurs i Berlin. Braaten er medforfatter av Echt! (tysk II), Klasse! (tysk I for videregående skole) og Jetzt (tysk I for ungdomsskole).

Mona Gundersen-Røvik underviser i tysk ved Molde videregående skole og har, foruten tysk l, ll og lll, engelsk og markedsføring og ledelse som undervisningsfag. Siden 2010 har hun også vært koordinator for tysk nivå 3 i Møre og Romsdal og hun har tidligere jobbet i næringslivet med utstrakt internasjonal kontakt med bl.a. det tyskspråklige området. Hun har tysk hovedfag fra UiO og en bachelor i Internasjonal business. Gundersen-Røvik er medforfatter av Echt! (tysk II), Klasse! (tysk I for videregående skole) og Jetzt (tysk I for ungdomsskole), og har revidert Deutsch Drei Digital (tysk III).

Tysk 8-10 fra Cappelen Damm

Tysk 8-10 fra Cappelen Damm er en revisjon av Jetzt 8-10 og følger ny læreplan i tysk til fagfornyelsen.