Trigger Teknologi og design

Trigger Teknologi- og designboka (Heftet)

Forfatter:

Eva Celine Jørgensen, Rolf Ingebrigtsen og Svein Briså

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 208
Forlag: Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788204124920
Kategori: Naturfag , Matematikk og Teknologi og design
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk, Naturfag, Teknologi og design
Nivå: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn, 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn
Komponent: Temahefte
Om utgivelsen Trigger Teknologi- og designboka

Teknologi- & Designboka - praktisk hjelp til praktisk undervisning!

Teknologi- & Designboka er en gjennomillustrert, detaljert og praktisk håndbok for lærere. Den retter seg mot alle lærere som underviser i naturfag, kunst og håndverk og matematikk, fra 5. til 10. trinn. Boka innholder 14 praktiske teknologi- og designopplegg i tråd med læreplanens kompetansemål. Alle kan utføres i klasserommet, med enkelt utstyr og under ledelse av alminnelige lærere. Prosjektene omfatter plastforming, elektronikk til mekanikk og ender opp i produkter eleven kan sette sitt eget preg på og ta med hjem.

Både nybegynneren og den erfarne lærer vil finne sitt i boka. Enkelte opplegg er en videreutvikling av prosjekter som tidligere er publisert av RENATE senteret. I boka finnes foruten pedagogiske tips, konkrete råd om verktøy og innkjøp. Det kan lette arbeidet med å bygge opp en fungerende og rimelig lokal utstyrssamling for fagområdet.

Elevmateriale: Det kan bestilles trykte elevhefter til oppleggene. Heftene er i farger og selges i bunker á 5. Ved å kjøpe hefter til 30 elever, kan oppleggene ambulere mellom både store og små elevgrupper på skolen.

Til toppen

Trigger Teknologi og design
Teknologi- & Designboka er en gjennomillustrert, detaljert og praktisk håndbok for lærere. Den retter seg mot alle lærere som underviser i naturfag, kunst og håndverk og matematikk. Boka innholder 14 praktiske teknologi- og designopplegg i tråd med læreplanens kompetansemål. Alle kan utføres i klasserommet med enkelt utstyr. Prosjektene omfatter plastforming, elektronikk og mekanikk.