Trigger

Trigger 8 Forenkla utgåve nyn (Innbundet)

Forfatter:

Eva Celine Jørgensen, Jørgen Kolderup og Hanne S. Finstad

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 352
Forlag: Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788204134400
Kategori: Naturfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag
Nivå: 8. trinn
Komponent: Alternativ grunnbok
Om utgivelsen Trigger 8 Forenkla utgåve nyn

Trigger forenklet utgave er utarbeidet i samarbeid med Senter for Pedagogiske Tekster ved Høgskolen i Vestfold, og er omarbeidet med tanke på elever som har et svakere begrepsapparat eller sliter med faget på andre måter. Selv om tekstene er forenklet og de vanskeligste teoretiske sammenhengene er tatt ut, vil elevene som bruker denne boka være med på de samme temaene og aktivitetene som fullversjonen av Trigger er bygget opp rundt.

Til toppen

Forfatter(e)
Hanne S. Finstad har hovedfag i biokjemi, doktorgrad i biologi og et enormt engasjement for formidling av naturfag. Siden 1998 har hun jobbet på heltid med formidling av forskning og vitenskap og har skrevet populærvitenskapelige bøker for barn og grunnlagt Forskerfabrikken, Norges første forskerskole for barn. Som juryleder i Årets Nysgjerrigper har hun sett hundrevis av eksempler på hvor spennende naturfaget blir når man eksperimenterer og forsøker å gå nye veier.
Trigger

Trigger er skrevet til K06 og blir ikke revidert til fagfornyelsen. Det nye læreverket Naturfag 8-10 fra Cappelen Damm er en videreutvikling av Nova.