Tracks SF

Tracks SF Unibok (Nettsted)

Engelsk SF Vg1

Forfatter:

Ellen Johanne Narum Fodnestøl, Rasma Haidri Sjøvoll, Silje Moen og Helen Murray

Forfatter: , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2016
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202530815
Kategori: Engelsk fellesfag
Fag: Engelsk fellesfag
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1
Om utgivelsen Tracks SF Unibok

Tracks SF unibok er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format.

Tracks SF unibok er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene til engelsk fellesfag, studieforberedende utdanningsprogram i videregående skole.
Til læreverket finnes også egne nettressurser med oppgaver og mulighet til fordypning, se tracks.cdu.no.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Andre aktuelle titler

Tracks SF
Tracks-serien for yrkesfag har i mange år vært en bestselger innenfor engelskfaget i videregående skole. De viktigste prinsippene i denne serien handler om å bygge opp og styrke elevens motivasjon for å arbeide med engelsk gjennom differensiering, variasjon og aktualitet. Dette er bærende prinsipper også i det nye læreverket, samtidig som det brede tekstutvalget er spesielt utvalgt for SF.