Toktok Språkglede

Toktok Språkglede Foreldrehefte Polsk (Heftet)

Forfatter:

Bente Aune og Ranveig Kopreitan

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 22
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202396244
Kategori: Grunnleggende norsk , Kommunikasjon, språk og tekst og Grunnleggende norsk (1-10)
Læreplan: Rammeplan for barnehager 2006
Fag: Grunnleggende norsk, Grunnleggende norsk (1-10), Kommunikasjon, språk og tekst
Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Komponent: Pedagogisk litteratur
Om utgivelsen Toktok Språkglede Foreldrehefte Polsk

Foreldrehefte Polsk er en tematisk bildeordbok som inngår i Toktok Språkglede og inneholder alle bildekortene fra spillene. Heftet kan også brukes separat av foreldre og lærere med elever i norsk som andrespråk på 1. til 4. trinn.
Bildene inneholder fotoer av relevante gjenstander som for eksempel klær, mat og utstyr. Under hvert bilde står ordet på polsk. Med dette heftet gis foreldrene innsyn i hvilke temaer, ord og begreper barnehagen/skolen jobber med. På den måten kan foreldrene være gode rollemodeller i språkstimuleringen av morsmålet. Heftet er også et godt verktøy til bruk under foreldresamtaler. Heftet er oversatt til 17 andre språk i tillegg til norsk.

Til toppen

Forfatter(e)

Bente Aune er spesialpedagog med mange års erfaring fra barnehagen. Til daglig jobber hun som fagleder i Thyra barnehage.

Ranveig Kopreitan er spesialpedagog med mange års erfaring fra barnehagen. Til daglig jobber hun som pedagogisk leder i Thyra barnehage.

Toktok Språkglede
TOKTOK SPRÅKGLEDE er en del av Toktok-universet. Språkglede er et engasjerende og helhetlig verktøy for språkstimulering beregnet på alle barn i barnehagen. Det legger vekt på systematisk språkutvikling gjennom lek og samtale. Materiellet er også tilrettelagt for minoritetsspråklige barn og barn som er forsinket i sin språkutvikling.