Toktok Språkglede

Toktok Språkglede Boka om Hannah (Heftet)

Forfatter:

Bente Aune og Ranveig Kopreitan

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 27
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202429744
Læreplan: Rammeplan for barnehager 2006
Komponent: Pedagogisk litteratur
Om utgivelsen Toktok Språkglede Boka om Hannah
Vi følger Hannah gjennom en dag i barnehagen mens hun holder på med ulike aktiviteter. Boka kan være et godt utgangspunkt for innlæring av korte setninger, eller til bruk i samtaler om dagsrytme, følelser eller opplevelser barnet vil formidle. Den kan også være et godt verktøy til bruk i foreldresamtaler med minoritetsspråklige foreldre.

Til toppen

Forfatter(e)
Bente Aune er spesialpedagog med mange års erfaring fra barnehagen. Til daglig jobber hun som fagleder i Thyra barnehage.
Ranveig Kopreitan er spesialpedagog med mange års erfaring fra barnehagen. Til daglig jobber hun som pedagogisk leder i Thyra barnehage.
Toktok Språkglede
TOKTOK SPRÅKGLEDE er en del av Toktok-universet. Språkglede er et engasjerende og helhetlig verktøy for språkstimulering beregnet på alle barn i barnehagen. Det legger vekt på systematisk språkutvikling gjennom lek og samtale. Materiellet er også tilrettelagt for minoritetsspråklige barn og barn som er forsinket i sin språkutvikling. Vi har også laget et digitalt univers som heter Toktok digital. Denne kan bestilles separat.