Vigdis Aune er professor i teatervitenskap ved Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU. Hennes spesialområder er teater anvendt i sosiale og kulturelle kontekster, barne- og ungdomsteater, dokumentarteater og kunstbasert forskning.
Cecilie Haagensen er førsteamanuensis i teatervitenskap ved Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU. Hennes spesialområder er egenskapt/devised teater, barne- og ungdomsteater, teaterproduksjon, anvendt teater og kunstbasert forskning.
Heli Aaltonen er førsteamanuensis i drama og teater ved IKM, NTNU. Aaltonen har bakgrunn i animasjonsteater, fysisk teater, barn- og ungdomsteater og fortellerkunst. Hennes forskningsinteresse er knyttet til kunstbasert forskning og grønn scenekunst, hvor forholdet mellom natur og mennesker utforskes fra et nymaterialistisk og posthumanistisk perspektiv.
Ellen Foyn Bruun er førsteamanuensis i drama/teater ved Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU, med bakgrunn som sceneinstruktør, dramaturg og teaterpedagog. Hun er utdannet dramaterapeut og opptatt av de relasjonelle prosessene i teatervirksomheten og hvordan disse går i dialog med konteksten.
Gunnar Fretheim er universitetslektor i scenografi og produsent ved Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU. Han har særlig arbeidet med scenografi som et dramaturgisk og transformativt element i teaterproduksjonene ved studiet. Han arbeider også som freelance scenograf og billedkunstner.
Barbro Rønning er dosent i dramaturgi ved Institutt for Kunst –og Medievitenskap. Hennes spesialisering er dramaturgi, teater og performance -produksjon, ungdomsteater, skuespillermetode og kunstbasert forskning. I de senere årene har hun hatt et fokus på minnearbeid, muntlig fortelling, teater som ritual, stedets betydning og intermediale strategier innenfor det anvendte teatret. På utvikling av ulike former for tekst og tema knyttet til forståelse av flyt, ledelse av kreative prosesser og kroppslig nærvær.
Lene Helland Rønningen er frilans scenekunstner og universitetslektor i Drama/Teater. Hun er kunstnerisk leder i Fabularium produksjoner, der hun de siste årene har skapt flere forestillinger for barn; for eksempel «Drømmekappen» (2017) og «Kloden rundt på 29 bokstaver» (2017). Hun er også universitetslektor i drama/teater, og har bakgrunn fra både program for drama/teater på NTNU, samt barnehagelærerutdanningen på DMMH. Rønningens forskningsfelt er barne- og ungdomsteater, dramapedagogikk, dokumentarteater, samt vurdering av eksamener i drama og teater.
Remi André Slotterøy har master i drama og teater fra Institutt for kunst- og medievitenskap ved NTNU, Trondheim. Hans spesialområder er nyere dramaturgiske perspektiver, performance, lyddesign og musikkteknologi.