Strategisk kompetanseutvikling i barnehagen (Heftet)

Forfatter:

Kjell Aage Gotvassli

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202649753
Kategori: Ledelse, samarbeid og utviklingsarbeid , Pedagogikk og lærerutdanning og Barnehagelærerutdanning
Fag: Ledelse, samarbeid og utviklingsarbeid
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Strategisk kompetanseutvikling i barnehagen

Denne boka viser hvordan det kan arbeides med strategisk kompetanseutvikling i barnehagen. Sentrale tema er rekruttering, kartlegging av behov og ulike metoder for utvikling av kompetanse i barnehagen.

Kontinuerlig kompetanseutvikling er med og sikrer at alle barn får et likeverdig barnehagetilbud av høy kvalitet. Innholdet i boka baserer seg på forfatterens forskning på behov for kompetanseutvikling i barnehagen og andre sentrale forskningsresultater fra barnehagesektoren. Boka inneholder en rekke praktiske tips for hvordan en kan drive kompetanseutvikling og er et nyttig redskap for barnehagelærere og personale i barnehagene.

Målgruppen for boka er styrere og ledere i barnehagen og studenter på bachelor- og masternivå. Den er også aktuell for forskere og undervisere i sektoren.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Kjell Aage Gotvassli er pedagog med doktorgrad innen organisatorisk læring fra Copenhagen Business School. Han har skrevet en rekke artikler og bøker innen ledelse, kunnskapsutvikling og strategi. Han er i dag professor emeritus ved Nord universitet.