Strategisk kompetanseutvikling i barnehagen (Heftet)

Forfatter:

Kjell Aage Gotvassli

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202649753
Kategori: Ledelse, samarbeid og utviklingsarbeid , Pedagogikk og lærerutdanning og Barnehagelærerutdanning
Fag: Ledelse, samarbeid og utviklingsarbeid
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Strategisk kompetanseutvikling i barnehagen

Denne boka viser hvordan det kan arbeides med strategisk kompetanseutvikling i barnehagen. Sentrale tema er rekruttering, kartlegging av behov og ulike metoder for utvikling av kompetanse i barnehagen.

Kontinuerlig kompetanseutvikling er med og sikrer at alle barn får et likeverdig barnehagetilbud av høy kvalitet. Innholdet i boka baserer seg på forfatterens forskning på behov for kompetanseutvikling i barnehagen og andre sentrale forskningsresultater fra barnehagesektoren. Boka inneholder en rekke praktiske tips for hvordan en kan drive kompetanseutvikling og er et nyttig redskap for barnehagelærere og personale i barnehagene.

Målgruppen for boka er styrere og ledere i barnehagen og studenter på bachelor- og masternivå. Den er også aktuell for forskere og undervisere i sektoren.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)
Kjell Aage Gotvassli er professor i ledelse ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning (DMMH) og Nord universitet. Siden 1990 har han utgitt en rekke artikler og bøker innen ledelse- og personalutvikling i barnehagen. Hans arbeider har vært med på å løfte fram ledelse i barnehagen som et viktig fagfelt i Norge og Norden.