Stein på stein (2014)

Stein på stein Lærernettsted (2014) (Nettsted)

Forfatter:

Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2014
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202432997
Kategori: Norsk for viderekomne (B1-C1)
Fag: Norsk for viderekomne (B1-C1)
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Spor 2 - B1, Spor 3 - B1
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Stein på stein Lærernettsted (2014)

Lærerressursene til Stein på stein er på Lærernettstedet. Ressursene inneholder lærerveiledning i bruk av verket og mye nyttig hjelp i form av bilder, fasiter, lyd, lyttetekster, prøver og tavlebøker til klasserommet.

Lærerlisensen gir tilgang til omfattende digitale ressurser:

  • Bildesamlinger fra tekstboka og arbeidsboka
  • Lydinnspillinger til alle kapitler hentet fra Stein på stein Elev-cd
  • Tilleggsoppgaver og veiledning til alle kapitlene
  • Fasit og lyttetekster til arbeidsboka
  • Prøver m.m.
  • Tavlebøker som viser Stein på stein Tekstbok og Arbeidsbok på vegg i klassen. Tavleboka bidrar til at du kan samle fokus i gruppa. Her kan du legge inn egne lenker til filmer, bilder, sanger m.m. Du finner instruksjonsfilm og generell informasjon om Cappelen Damms tavlebøker på nettsiden tavleboka.no. Tavlebøkene erstatter ikke tekstbok og arbeidsbok.

Til toppen

Forfatter(e)

ELISABETH ELLINGSEN er dosent ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun underviser utenlandske studenter i norsk på ulike nivåer. Hun er cand.philol. med fagkretsen nordisk hovedfag, historie mellomfag og sosialpedagogikk grunnfag
Sammen med Kirsti Mac Donald har hun skrevet læreverk i norsk for voksne innvandrere på ulike trinn, samt artikler om leseforståelse og bruk av litteratur i et didaktisk perspektiv.

Kirsti Mac Donald har i en årrekke vært førstelektor ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist i norsk som andrespråk på alle nivåer. Hun er cand philol med hovedfag i norsk og mellomfag italiensk og litteraturkunnskap i tillegg til lærerutdanning. Hun er også lærebokforfatter og har skrevet grammatikker og øvelsesbøker i norsk som andrespråk for ulike nivåer, både grunnskole, voksenopplæring og universitet. Hun har også skrevet flere artikler om grammatiske emner og en grammatikk spesielt rettet mot lærere i norsk som andrespråk.

Stein på stein (2014)
Stein på stein skal utvide elevenes kunnskap om norsk språk og norske samfunnsforhold. Et aktualisert innhold inviterer eleven til engasjement og samtaler. Et stort lyttemateriale og tilpasset progresjon legger også til rette for god læring. Ekstra oppgaver og en omfattende lærerressurs på nett. Lyttestoffet er nå tilgjengelig som nettbasert strømmetjeneste, i tillegg til CD.