Stairs 5-7

Stairs 7 Workbook (Heftet)

Forfatter:

Cecilie Thorsen og Hege Dahl Unnerud

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202269173
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 7. trinn
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen Stairs 7 Workbook
Dette er en engangsbok med oppgaver på tre nivåer. Boka har den samme kapittelinndelingen som i Textbook, og oppgavene er tett knyttet til lesestoffet der. Alle elevene begynner på Step 1 og arbeider seg oppover trappetrinnene, alt etter hva de kan mestre. Oppgavene på Step 3 krever selvstendighet og gode engelskferdigheter. Disse gjøres på egne kopieringsoriginaler, i skrivebok eller på pc.

Til toppen

Forfatter(e)
Cecilie Solberg er lærer i Oslo-skolen og har bred erfaring med tilpasset undervisning. Hun er adjunkt med engelsk mellomfag. Cecilie er lidenskapelig opptatt av det engelske språket, grammatikken og særlig engelsk barnelitteratur.
Hege Dahl Unnerud har over 20 års undervisningserfaring fra grunnskolen. Hun er lærer på Lambertseter skole i Oslo. Hege har mastergrad i lesing og skriving og hun er veldig glad i engelskspråklig litteratur og film.
Stairs 5-7

Stairs utgave 2, økt fokus på engelsk muntlig og skriftlig kommunikasjon!

Økt motivasjon og bedre måloppnåelse. Stairs har en tydelig struktur som gjør undervisningen systematisk. Variasjon i tekster og bilder motiverer og engasjerer. Verket er tilrettelagt for kartlegging og nivådeling.