Stairs 5-7

Stairs 7 Utgave 2 Teacher's Book (Heftet)

Forfatter:

Cecilie Solberg og Hege Dahl Unnerud

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 228
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202441272
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 7. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Stairs 7 Utgave 2 Teacher's Book

Stairs 7 Utgave 2 Teacher's Book er laget til Stairs 7 Utgave 2 Textbook og Workbook, som følger justert læreplan fra 2013.

I Teacher’s Book finner du fagdidaktisk stoff og metodisk veiledning til hvert kapittel. Formatet er annerledes enn lærerpermen fra utgave 1, den nyskrevne Teacher's book er nå delt i en skriftlig komponent i hendig format, og en digital komponent, Stairs 5-7 Online Lærerlisens. Den skriftlige komponenten inneholder metodisk veiledning og tar for seg elevbøkene på en oversiktlig og gjenkjennelig måte med tips til samtale, førlesing og etterlesing, bakgrunnsstoff, læreplanmål, og praktiske oppgaver.

På Stairs 5-7 Online Lærerlisens finner du Tavleboka, kopieringsoriginaler, kapitteltester og annet stoff som levendegjør undervisningen. Kapitteltestene er nivådelte, og hjelper deg til å få oversikt over elevenes grunnleggende ferdigheter. De er også tilpasset kompetansemålene i Læreplanen. Elevenes resultater på prøvene kan brukes i mappevurdering og ved foreldresamtaler.

Til toppen

Forfatter(e)
Cecilie Solberg er lærer i Oslo-skolen og har bred erfaring med tilpasset undervisning. Hun er adjunkt med engelsk mellomfag. Cecilie er lidenskapelig opptatt av det engelske språket, grammatikken og særlig engelsk barnelitteratur.
Hege Dahl Unnerud har over 20 års undervisningserfaring fra grunnskolen. Hun er lærer på Lambertseter skole i Oslo. Hege har mastergrad i lesing og skriving og hun er veldig glad i engelskspråklig litteratur og film.
Stairs 5-7

Stairs utgave 2, økt fokus på engelsk muntlig og skriftlig kommunikasjon!

Økt motivasjon og bedre måloppnåelse. Stairs har en tydelig struktur som gjør undervisningen systematisk. Variasjon i tekster og bilder motiverer og engasjerer. Verket er tilrettelagt for kartlegging og nivådeling.