Stairs 5-7

Stairs 6 Teacher´s Book (Perm)

Forfatter:

Cecilie Thorsen og Hege Dahl Unnerud

Forfatter: og
Innbinding: Perm
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 282
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202253318
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 6. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Stairs 6 Teacher´s Book
I lærerveiledningen finner du fagdidaktisk stoff og metodisk veiledning til hvert kapittel. I tillegg får du kopieringsoriginaler og nivådelte kapitteltester. Disse testene hjelper deg til å få en oversikt over elevenes grunnleggende ferdigheter, og de kan brukes i mappevurdering og ved foreldresamtaler. Testene er delt inn i «Listening», «Reading», «Grammar» og «Writing».

Til toppen

Forfatter(e)
Cecilie Solberg er lærer i Oslo-skolen og har bred erfaring med tilpasset undervisning. Hun er adjunkt med engelsk mellomfag. Cecilie er lidenskapelig opptatt av det engelske språket, grammatikken og særlig engelsk barnelitteratur.
Hege Dahl Unnerud har over 20 års undervisningserfaring fra grunnskolen. Hun er lærer på Lambertseter skole i Oslo. Hege har mastergrad i lesing og skriving og hun er veldig glad i engelskspråklig litteratur og film.
Stairs 5-7

Stairs utgave 2, økt fokus på engelsk muntlig og skriftlig kommunikasjon!

Økt motivasjon og bedre måloppnåelse. Stairs har en tydelig struktur som gjør undervisningen systematisk. Variasjon i tekster og bilder motiverer og engasjerer. Verket er tilrettelagt for kartlegging og nivådeling.