Stairs 5-7

Stairs 5 Utgave 2 Fasit Workbook (Spiral)

Forfatter:

Cecilie Solberg, Hege Dahl Unnerud og Gillian Heggen

Forfatter: , og
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 142
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202487683
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 5. trinn
Komponent: Fasit
Om utgivelsen Stairs 5 Utgave 2 Fasit Workbook

Fasit til Stairs 5-7 workbook utgave 2 i bokform. Innbindingen gjør den praktisk å bruke, og det er raskt og enkelt å se hvordan oppgavene skal løses. Forenkler rettearbeidet og gjør fasiten mer tilgjengelig, både for lærere og elever.

Til toppen

Forfatter(e)

Gillian Heggen har Bachelorgrad i Primary Education fra University of Glasgow og er adjunkt med over 20 års undervisningserfaring i barneskolen (6 år fra Skottland, 7 år fra Oslo International School og 8 år fra Gystadmarka barneskole i Ullensaker kommune).

Cecilie Solberg er lærer i Oslo-skolen og har bred erfaring med tilpasset undervisning. Hun er adjunkt med engelsk mellomfag. Cecilie er lidenskapelig opptatt av det engelske språket, grammatikken og særlig engelsk barnelitteratur.

Hege Dahl Unnerud har over 20 års undervisningserfaring fra grunnskolen. Hun er lærer på Lambertseter skole i Oslo. Hege har mastergrad i lesing og skriving og hun er veldig glad i engelskspråklig litteratur og film.

Stairs 5-7

Stairs er laget til K06 og blir erstattet av Engelsk 5-7 fra Cappelen Damm. Det nye læreverket er skrevet til fagfornyelsen (LK20), og er en videreutvikling av Stairs.