Stairs 5-7

Stairs 5-7 Online (lærerlisens) med tavlebøker (Nettsted)

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2013
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202416928
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Varighet: Fram til 31.08.2021
Nivå: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Stairs 5-7 Online (lærerlisens) med tavlebøker
Denne lærerlisensen hjelper deg til å gjennomføre en god, variert og morsom undervisning i engelsk. Du finner både tavlebøker, sanger med og uten vokal, sangtekster, kapitteltester, kopieringsoriginaler og annet nyttig stoff.

Stairs 5-7 Tavlebøker er en digital versjon av engelskverket Stairs 5-7. Her finner du Textbooks og Workbooks fra 5.-7.trinn som er tilrettelagt for bruk på digital tavle.

Sammen med klassen kan du jobbe med boka på tavla, og elevene ser nøyaktig det de ser i sin egen bok. I tillegg finner du lydstoff, animasjoner og mulighet for å legge til egne lenker og notater. Du kan lage flere versjoner slik at du kan ha en utgave for hver gruppe/klasse.

Tavleboka gjør boka levende, og skaper et samlet fokus. Det er også veldig tydelig for elevene hvor i boka dere jobber og hva dere holder på med.

Til toppen

Stairs 5-7

Stairs utgave 2, økt fokus på engelsk muntlig og skriftlig kommunikasjon!

Økt motivasjon og bedre måloppnåelse. Stairs har en tydelig struktur som gjør undervisningen systematisk. Variasjon i tekster og bilder motiverer og engasjerer. Verket er tilrettelagt for kartlegging og nivådeling.