Stairs 4 Utgave 2 My Textbook Brettbok av Heidi Håkenstad, Kristin Morten Johansen og Marianne Undheim Vestgård (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Stairs 1-4

Stairs 4 Utgave 2 My Textbook Brettbok (Nettsted)

Forfatter:

Heidi Håkenstad, Marianne Undheim Vestgård og Kristin Morten

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202501693
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Stairs 4 Utgave 2 My Textbook Brettbok

Brettbok-utgaven er en digital bok for nettbrett og PC/Mac og har identisk innhold som den trykte boken.

I brettboka kan du:

-Få teksten opplest
-Bla og navigere raskt
-Søke ord og temaer
-Sette egne bokmerker
-Understreke/ markere tekst
-Skrive stikkord og lagre notater
-Tegne og lage figurer


På brettboka.no kan du bestille, lese mer om hvordan du får tilgang til våre digitale bøker og hvordan Brettboka fungerer. Her kan du også velge målform og bestille utdrag for vurdering.

Bestill og les mer på brettboka.no.

Til toppen

Forfatter(e)

Heidi Håkenstad var lærer med engelsk i fagkretsen. Hun hadde lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen og god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.

Kristin er allmennlærer og har etterutdanning i IKT for lærere og Norsk - begynneropplæring med vekt på lesing og skriving. Nå er hun kontaktlærer på 1. trinn, Gystadmarka skole. Kristin har lang erfaring fra småskolen og god kjennskap til begynneropplæringen. Hun er opptatt av systematisk arbeid og varierte aktiviteter i språkarbeidet. Kristin brenner for engelskfaget og å gi elevene opplevelser gjennom språket.

Marianne Undheim Vestgård er lærer med engelsk i fagkretsen. Hun har lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen, og hun har god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.

Stairs 1-4
Stairs er laget til K06 og blir erstattet av Engelsk 1-4 fra Cappelen Damm. Det nye læreverket er skrevet til fagfornyelsen (LK20), og er en videreutvikling av Stairs.

Den første engelskundervisningen skal være preget av lek og muntlighet. Samtidig er det viktig at den er godt strukturert. Med læremiddelpakken Stairs 1-4 får du god hjelp til å drive en variert og systematisk undervisning med klare læringsmål.