Stairs 1-4

Stairs 1+2 Utgave 2 CD (Lydbok-CD)

Forfatter:

Heidi Håkenstad, Kristin Morten og Marianne Undheim Vestgård

Forfatter: og
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202441159
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn
Komponent: CD
Om utgivelsen Stairs 1+2 Utgave 2 CD

Stairs 1+2 Utgave 2 CD er laget til Stairs 1+2 Utgave 2 My English Book, som følger justert læreplan fra 2013. Cd'en inneholder lytteøvelser, sanger, chants, regler og små fortellinger. Flere av tekstene fra elevbøkene er også lest inn. Sangene har playback slik at elevene kan synge uten tekststøtte.

Til toppen

Forfatter(e)
Heidi Håkenstad var lærer med engelsk i fagkretsen. Hun hadde lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen og god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.

Marianne Undheim Vestgård er lærer med engelsk i fagkretsen. Hun har lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen, og hun har god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.

Stairs 1-4
Stairs er laget til K06 og blir erstattet av Engelsk 1-4 fra Cappelen Damm. Det nye læreverket er skrevet til fagfornyelsen (LK20), og er en videreutvikling av Stairs.

Den første engelskundervisningen skal være preget av lek og muntlighet. Samtidig er det viktig at den er godt strukturert. Med læremiddelpakken Stairs 1-4 får du god hjelp til å drive en variert og systematisk undervisning med klare læringsmål.