Stairs 1-4

Stairs 1+2 Teacher´s Book (Spiral)

Forfatter:

Heidi Håkenstad og Marianne Undheim Vestgård

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 194
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202252793
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Stairs 1+2 Teacher´s Book
Lærerveiledningen er en svært viktig komponent i dette verket. Her får du detaljert veiledning til hver eneste engelskleksjon, også med rom for «pick and choose», alt etter elevgruppa og hvor mye tid du har til rådighet. Hvert kapittel starter med en tydelig oversikt over innhold, ferdighetsmål og hvilke ordbankkort (Flash Cards) du skal bruke. Her er også et rikt utvalg av kopieringsoriginaler, mange av dem tilpasset arbeid med ulike læringsstiler. I tillegg finner du sanger, dikt, regler, leker og chants.

Til toppen

Forfatter(e)
Heidi Håkenstad var lærer med engelsk i fagkretsen. Hun hadde lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen og god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Marianne Undheim Vestgård er lærer med engelsk i fagkretsen. Hun har lang undervisningserfaring fra alle trinn i barneskolen, og hun har god kjennskap til engelskundervisningens problemområder og utfordringer.
Stairs 1-4
Den første engelskundervisningen skal være preget av lek og muntlighet. Samtidig er det viktig at den er godt strukturert. Med læremiddelpakken Stairs 1-4 får du god hjelp til å drive en variert og systematisk undervisning med klare læringsmål.