Sosio

Sosio Unibok (Nettsted)

Sosiologi og sosialantropologi Vg2/Vg3

Forfatter:

Ola Gunhildrud Berta, Erik Dehle og Anders Mølster Galaasen

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202628970
Kategori: Sosiologi og sosialantropologi
Fag: Sosiologi og sosialantropologi
Varighet: Fram til 31.08.2020
Nivå: Vg2, Vg3
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Sosio Unibok

Ingen omtale

Til toppen

Forfatter(e)

Ola Gunhildrud Berta er utdannet murer, men har senere tatt en mastergrad i sosialantropologi. Han jobber for tiden som doktorgradsstipendiat ved Sosialantropologisk institutt, Universitetet i Oslo. Han har gjort to feltarbeid på Marshalløyene, der han har forsket på samarbeid, makt, arbeid og familierelasjoner. Ved universitetet har Ola undervist i flere bachelorgradsemner i sosialantropologi, blant annet i innføringsemnet. Han har i tillegg besøkt videregående skoler i Stor-Oslo for å holde gjesteforelesninger i sosiologi og sosialantropologi.

Erik Dehle er lektor ved Ski videregående skole og Bjørknes Privatskole der han underviser i ulike samfunnsfag, historie, historie og filosofi, og norsk. Dehle har bakgrunn fra Universitetet i Oslo medfagene nordisk språk og litteratur, sosiologi, historieog idéhistorie. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole i samfunnsfagene og har undervist mange forskjellige typer elever og klasser.
Anders Mølster Galaasen er utdannet sosiolog fra Universitetet i Oslo. Han arbeider som seniorrådgiver i Arbeids- og velferdsdirektoratet, kunnskapsavdelingen med arbeidsliv og velferdsstat som analysetema. Galaasen har også arbeidet med sosialmedisin ved Det medisinske fakultet UiO, skrevet flere faglitterære bøker og arbeidet som journalist.
Sosio
Sosio er et nytt læreverk i programfaget sosiologi og sosialantropologi i videregående skole.