Skriv gode oppgaver! (Heftet)

Forfatter:

Bente R. Løwendahl og Fred Wenstøp

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 82
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202412340
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag , Språk og litteratur og Metodefag
Fag: Metodefag, Språk og litteratur
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Skriv gode oppgaver!

Skriv gode oppgaver! er en oversiktlig og praktisk bok for alle som skal skrive en akademisk oppgave. Boken er rik på tips, konkrete eksempler og anvendt kunnskap om oppgaveskriving. Den inkluderer blant annet innsikt i bruk av verktøy som SPSS, Excel og Word samt oversikt over nyttige databaser. Boken egner seg spesielt for studenter som vil lære å skrive gode oppgaver, men den egner seg også godt for studentveiledere.

I denne andre utgaven har alle verktøyene blitt oppdatert til å gjelde de siste tilgjengelige versjonene per mars 2013.

Til toppen

Forfatter(e)

Bente R. Løwendahl, ph.d. (Wharton), var professor ved Institutt for strategi og logistikk ved Handelshøyskolen BI. Hun skrev en rekke artikler, bokkapitler og bøker og hadde spesielt interesse for kunnskapsintensive tjenestebedrifter. Hun var også nasjonalt fagansvarlig (med Fred E. Wenstøp) for strategifaget på bachelorstudiene.

Fred Wenstøp har en doktorgrad i Management Science fra University of California, Berkeley. Han er professor ved Handelshøyskolen BI, og har utviklet selvvalgt prosjektoppgave som evalueringsform i fagene strategi og beslutningsanalyse. Opplegget har blitt benyttet av mange kull med studenter som har skrevet oppgaven i grupper og med stort læringsutbytte.