Skolen fra Cappelen Damm

Skolen 8-10 Total (Nettsted)

Bestill til riktig antall elever. Lærere får automatisk tilgang. Pris eks. mva er 240,-.

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202684020
Kategori: Samfunnsfag , Engelsk , Naturfag , Norsk og Matematikk
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Engelsk, Matematikk, Naturfag, Norsk, Samfunnsfag
Varighet: Fram til 31.08.2022
Nivå: 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Skolen 8-10 Total

Skap engasjement, sikre god progresjon og få elevene til å oppleve mestring med vår digitale tjeneste Skolen fra Cappelen Damm! Alt innhold er nylaget og knyttet opp mot læreplanmålene i fagfornyelsen. Med Skolen fra Cappelen Damm kan du planlegge undervisningen og sende innholdet direkte til elevene. Du vil alltid kunne følge arbeidet og den faglige progresjonen i statistikkverktøyet. Som lærer har du tilgang til alle trinn i hvert fag. Det betyr at du kan tildele og tilrettelegge innhold fra alle trinn (1.-10.) til elevene dine.

I tillegg til alltid oppdatert og aktuelt innhold til fagene, får dere tilgang til biblioteket hvor vi tilbyr ny skjønnlitteratur og klassikere, tegneserier, faktabøker, podkaster og filmer. Per nå finnes nærmere 100 engelske titler. Dere får også tilgang til alle våre tverrfaglige konsepter som både inspirerer og åpner for utforskning og dybdelæring på tvers av fag.

Til toppen

Skolen fra Cappelen Damm
Nye digitale læremidler
Lurer du på hvordan du skal skape engasjement, sikre god progresjon og få elevene til å oppleve mestring og læreglede? Skolen fra Cappelen Damm ivaretar akkurat dette. Her får du alle fag og de tjenestene du trenger for å drive undervisning i tråd med fagfornyelsen. Innenfor hvert fag og trinn finner du læringsstier med gode undervisningsopplegg og oppgaver for videre arbeid for elevene.