Sjangerskriving i digitale kanaler (Heftet)

Forfatter:

Nina Furu

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202414207
Kategori: Journalistikk og mediefag , Mediefag og Samfunnsvitenskap
Fag: Mediefag, Samfunnsvitenskap
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Sjangerskriving i digitale kanaler

Skal du lykkes med tekstene dine på nett, må du kunne tilpasse dem de ulike digitale kanalene. Klarer for eksempel kunden å finne siden din via søkemotorer? Formidler du informasjonen slik at brukerne forstår deg? Blir de inspirert til å like og dele din oppdatering på Facebook? Det er teksten som avgjør om du lykkes.

I boka Sjangerskriving i digitale kanaler får du viktige innspill og veiledning i kunsten å skrive godt og riktig for nett. Du lærer å tilpasse form og innhold til nettopp den sjanger du liker å uttrykke deg i, alt fra nyhetstekster, blogginnlegg og netthandelstekster, til markedsføring via e-post, oppdateringer på Facebook og Twitter.

Skal du kommunisere godt i vår digitale verden, er denne boka et must!

Til toppen

Forfatter(e)

Nina Furu er en nestor innen norsk webkommunikasjon. Hun er i dag seniorpartner i Webgruppen, og en mye brukt kursleder og foredragsholder i inn- og utland. Furu har vært nettredaktør for flere norske magasiner og portaler, driver Nettredaktørskolen i Oslo og er rådgiver for en rekke av landets største nettsteder innen både privat og offentlig sektor.