Sinus matematikk R1, S1, R2, S2 (Fagfornyelsen LK20)

Sinus S2 (LK20) Unibok (Nettsted)

Digital lærebok i matematikk S2 programfag

Forfatter:

Tore Oldervoll, Otto Svorstøl og Robin Bjørnetun Jacobsen

Klar til bruk: 01.07.2023
Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2023
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202740719
Kategori: Matematikk S2
Læreplan: Fagfornyelsen
Lisenstype: Enkeltlisens
Fag: Matematikk S2
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg3
Om utgivelsen Sinus S2 (LK20) Unibok

Sinus S2 Unibok (LK20) er den digitale utgaven av læreboka i matematikk S2 til fagfornyelsen og LK20. Formatet er brukervennlig og har gode verktøy som støtte for elevenes læring.

Med Sinus S2 Unibok (LK20) får elevene et digitalt læremiddel som dekker alle målene i læreplanen for programfaget matematikk S2 til fagfornyelsen. Til læreverket følger det supplerende digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se Sinus Elevnettsted og Sinus Lærernettsted.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig og lett å lese – også på mobil og uten nettilgang dersom man har lastet ned boka. Gode studieverktøy og nyttige funksjoner gjør at eleven kan jobbe aktivt ved tilegning av fagstoffet.

En god søkefunksjon gjør alt lærestoffet lett tilgjengelig, og elevene kan skrive notater, markere i teksten og se alle notatene som PDF eller tekstdokument for videre redigering. Tekst-til-tale-funksjonen har god kvalitet og høy pedagogisk verdi for lesesvake elever. I Unibok er digitale ordbøker på bokmål og nynorsk er integrerte og oppslagene vises i lesevinduet.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på cdu.no. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om Unibok, få tips og brukerstøtte på unibok.no. Les mer om læreverket Sinus S2 til progamfag matematikk på studieforbredende utdanningsprogram og fagfornyelsen på cdu.no/vgs

Til toppen

Forfatter(e)

Jacobsen er utdannet matematiker fra Universitetet i Oslo og underviser ved Asker videregående skole. Han sitter i arrangementskomiteen for matematikkolympiaden i Oslo i 2022. Jacobsen er forfatter på Sinus-verket for forfagfornyelsen.

Oldervoll er matematiker fra NTH og universitet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og høyere utdanning. Oldervoll har vært en sentral forfatter for Sinus-verket i 25 år.

Svorstøl er lektor i matematikk og assisterende rektor ved St. Hallvard videregående skole. Svorstøl har jobbet med Sinus i en årrekke, som både forlagsredaktør og forfatter.

Sinus matematikk R1, S1, R2, S2 (Fagfornyelsen LK20)

Sinus-læreverket er et engasjerende og helheldekkende læreverk til programfag matematikk i videregående skole og er utviklet til ny læreplan i faget i forbindelse med fagfornyelsen (LK20). Sinus legger vekt på utforskning og dybdelæring i matematikk.