Sinus matematikk R1, S1, R2, S2 (Fagfornyelsen LK20)

Sinus S1 (LK20) (Innbundet)

Lærebok matematikk S vg2 programfag studieforberedende

Forfatter:

Tore Oldervoll, Otto Svorstøl og Robin Bjørnetun Jacobsen

Nå kan du få digitale vurderingseksemplar. Raskere og mer miljøvennlig!
Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202696252
Kategori: Matematikk S1
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Matematikk S1
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Sinus S1 (LK20)

Sinus S1 (LK20) er en lærebok med teori og oppgaver som dekker hele læreplanen til fagfornyelsen i matematikk S1. Sinus S1 er et utforskende, grundig og relevant læreverk.

Læreboka varierer mellom utforskende undervisningsopplegg og teoristoff med eksempler og oppgaver. Dessuten er det prosjektoppgaver der elevene må bruke matematikk til å drøfte relevante samfunnsøkonomiske temaer. Hvert kapittel avsluttes med en test som er tilpasset eksamensformen i faget. Sinus S1 (2021) gir lærere valgfrihet til å strukturere undervisninger og mulighet til å vurdere elevene på ulike måter. Interessante diskusjonsoppgaver og oppgaver med ulik vanskelighetsgrad innbyr til engasjerende læring og tilpasset undervisning, og de utforskende undervisningsoppleggene legger til rette for at elevene selv skal oppdage og komme fram til sentrale sammenhenger i matematikkfaget. Elevene får grundige forklaringer i bruk av digitale hjelpemidler når det er hensiktsmessig.

Til Sinus S1 (2021) er det supplerende digitale ressurser for lærere og elever.

Sinus S1 Elev- og lærernettsted inneholder interaktive oppgaver, løsningsforslag og animasjoner. Som lærer finner man dessuten forslag til halvårsplaner, årsplaner og tilgang til alle Sinus lærebøker som Tavlebok (digital versjon av læreboka). Tilgang til lærerstoffet krever lisens til Sinus Lærernettsted. Elevinnholdet er åpent for både elever og lærere.

https://sinus.cappelendamm.no/

coSinus Digital er et heldigitalt alternativ som er strukturert etter læreboken Sinus S1 (2021). Her finner vi digitalt tilpasset teori, videoundervisning og en smart oppgaveløsningsmodul med tilpassede tilbakemeldinger. Les mer om coSinus her.

Sinus S1 (2021) finnes også som digital lærebok.

Forfatterne er Oldervoll, Svorstøl og Jacobsen.

Til toppen

Forfatter(e)

Oldervoll er matematiker fra NTH og universitet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og høyere utdanning. Oldervoll har vært en sentral forfatter for Sinus-verket i 25 år.

Svorstøl er lektor i matematikk og assisterende rektor ved St. Hallvard videregående skole. Svorstøl har jobbet med Sinus i en årrekke, som både forlagsredaktør og forfatter.

Jacobsen er utdannet matematiker fra Universitetet i Oslo og underviser ved Asker videregående skole. Han sitter i arrangementskomiteen for matematikkolympiaden i Oslo i 2022. Jacobsen er forfatter på Sinus-verket for forfagfornyelsen.

Sinus matematikk R1, S1, R2, S2 (Fagfornyelsen LK20)

Sinus-læreverket er et engasjerende og helheldekkende læreverk til programfag matematikk i videregående skole og er utviklet til ny læreplan i faget i forbindelse med fagfornyelsen (LK20). Sinus legger vekt på utforskning og dybdelæring i matematikk.