Sinus R2 Brettbok (LK20) av Tore Oldervoll, Otto Svorstøl og Robin Bjørnetun Jacobsen (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Sinus matematikk R1, S1, R2, S2 (Fagfornyelsen LK20)

Sinus R2 Brettbok (LK20) (Nettsted)

Digital lærebok matematikk R2 programfag

Forfatter:

Tore Oldervoll, Otto Svorstøl og Robin Bjørnetun Jacobsen

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202740382
Kategori: Matematikk R2
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Matematikk R2
Nivå: Vg3
Om utgivelsen Sinus R2 Brettbok (LK20)

Sinus R2 Brettbok (LK20) er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Sinus R2 (LK20) er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene i programfaget R2 til fagfornyelsen (LK20). Til læreverket følger det supplerende digitale ressurser, se Sinus Elevnettsted og Sinus Lærernettsted.

I Brettboka kan eleven gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten.

Brettbok-utgaven kan kjøpes på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Les mer om læreverket Sinus R1 og R2 (LK20) på cdu.no/vgs.

Til toppen

Forfatter(e)

Oldervoll er matematiker fra NTH og universitet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og høyere utdanning. Oldervoll har vært en sentral forfatter for Sinus-verket i 25 år.

Svorstøl er lektor i matematikk og assisterende rektor ved St. Hallvard videregående skole. Svorstøl har jobbet med Sinus i en årrekke, som både forlagsredaktør og forfatter.

Jacobsen er utdannet matematiker fra Universitetet i Oslo og underviser ved Asker videregående skole. Han sitter i arrangementskomiteen for matematikkolympiaden i Oslo i 2022. Jacobsen er forfatter på Sinus-verket for forfagfornyelsen.

Sinus matematikk R1, S1, R2, S2 (Fagfornyelsen LK20)

Sinus-læreverket er et engasjerende og helheldekkende læreverk til programfag matematikk i videregående skole og er utviklet til ny læreplan i faget i forbindelse med fagfornyelsen (LK20). Sinus legger vekt på utforskning og dybdelæring i matematikk.