Sinus Forkurs matematikk

Sinus Forkurs Oppgavesamling (2022) (Heftet)

For ingeniørutdanning og integrert masterstudium i teknologiske fag

Forfatter:

Tore Oldervoll, Otto Svorstøl og Robin Bjørnetun Jacobsen

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202753030
Kategori: Matematikk forkurs og Matematikk, realfag og teknologi
Fag: Matematikk forkurs, Matematikk, realfag og teknologi
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Sinus Forkurs Oppgavesamling (2022)

Sinus Forkurs Oppgavesamling (2022) erstatter den eksisterende coSinus oppgavesamling (2016).
Du finner de første kapitlene av oppgavesamlingen på nettstedet til Sinus forkurs inntil ny bok er på lager.

Sinus Forkurs Oppgavesamling er todelt. Den første delen heter «Øv mer». Her er oppgavene ordnet etter delkapitlene i teoridelen. Den andre delen heter «Blandede oppgaver». Her er det oppgaver som skal løses både uten og med digitale hjelpemiddel. Noen ganger står det i oppgaven om elevene skal bruke hjelpemiddel eller ikke. I andre oppgaver står eleven fritt til å velge metode. I denne delen er det lagt inn merker som viser hvilke oppgaver eleven kan løse når eleven er ferdig med et delkapittel.

Til toppen

Forfatter(e)

Oldervoll er matematiker fra NTH og universitet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og høyere utdanning. Oldervoll har vært en sentral forfatter for Sinus-verket i 25 år.

Svorstøl er lektor i matematikk og assisterende rektor ved St. Hallvard videregående skole. Svorstøl har jobbet med Sinus i en årrekke, som både forlagsredaktør og forfatter.

Jacobsen er utdannet matematiker fra Universitetet i Oslo og underviser ved Asker videregående skole. Han sitter i arrangementskomiteen for matematikkolympiaden i Oslo i 2022. Jacobsen er forfatter på Sinus-verket for forfagfornyelsen.

Sinus Forkurs matematikk
Sinus Forkurs (2022) er skrevet etter revidert fagplan for forkurset til ingeniørutdanning og integrert masterstudium i teknologiske fag og tilhørende halvårig realfagskurs.