Sinus 1P-Y NA, FD, DT, IM Brettbok (LK20) (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Sinus matematikk 1P-Y, 1T-Y (Fagfornyelsen LK20)

Sinus 1P-Y NA, FD, DT, IM Brettbok (LK20) (Nettsted)

Digital lærebok matematikk vg1 yrkesfag, Naturbruk, Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign, Håndverk, design og produktutvikling, Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202670405
Kategori: Matematikk 1P-Y
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Matematikk 1P-Y
Nivå: Yrkesfag Vg1
Om utgivelsen Sinus 1P-Y NA, FD, DT, IM Brettbok (LK20)

Sinus NA, FD, DT, IM Brettbok (2020) er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Læreboka i matematikk vg1 for Naturbruk, Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign, Håndverk, design og produktutvikling og Informasjonsteknologi og medieproduksjon er skrevet til læreplanen for fagfornyelsen (LK20).

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten. Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Sinus NA, FD, DT, IM Brettbok (2020) har tilhørende digitale ressurser for Naturbruk, Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign, Håndverk, design og produktutvikling og Informasjonsteknologi og medieproduksjon på Sinus Elevnettsted, sinus.cdu.no.

Sinus 1P-Y til fagfornyelsen består av fire ulike lærebøker til matematikk 1P-Y for yrkesfaglige utdanningsprogrammer i videregående skole.

Til toppen

Sinus matematikk 1P-Y, 1T-Y (Fagfornyelsen LK20)
Sinus 1 P-Y er et helhetlig læreverk i matematikk 1P-Y for yrkesfaglige utdanningsprogrammer i videregående skole. De fire Sinus 1P-Y-lærebøkene er skrevet til fagfornyelsen (LK20).

Kampanje: For bestilling av nye klassesett til LK20, vil skolen kunne få et tilsvarende antall lisenser til coSinus for bruk hele skoleåret 2022/2023. Ta kontakt på cosinus@cappelendamm.no hvis skolen ønsker å benytte seg av tilbudet. Lær mer om coSinus på https://cosinus.cappelendamm.no/