Sinus 1P-Y HS, RM, SR Brettbok (LK20) (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Sinus matematikk 1P-Y, 1T-Y (Fagfornyelsen LK20)

Sinus 1P-Y HS, RM, SR Brettbok (LK20) (Nettsted)

Digital lærebok matematikk yrkesfag vg1, Helse- og oppvekstfag, Restaurant og matfag

Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202670399
Kategori: Matematikk 1P-Y
Fag: Matematikk 1P-Y
Nivå: Yrkesfag Vg1
Om utgivelsen Sinus 1P-Y HS, RM, SR Brettbok (LK20)

Sinus HS RM SR Brettbok (2020) er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Læreboka i matematikk vg1 for Helse- og oppvekstfag, Restaurant og matfag og Salg, service og reiseliv er skrevet til læreplanen for fagfornyelsen (LK20).

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten. Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Sinus HS RM SR Brettbok (2020) har tilhørende digitale ressurser for Helse- og oppvekstfag, Restaurant og matfag og Salg, service og reiseliv på Sinus Elevnettsted, sinus.cdu.no.

Sinus 1P-Y består av fire ulike lærebøker til matematikk 1P-Y for yrkesfaglige utdanningsprogrammer i videregående skole.

Til toppen

Sinus matematikk 1P-Y, 1T-Y (Fagfornyelsen LK20)
Sinus 1 P-Y er et helhetlig læreverk i matematikk 1P-Y for yrkesfaglige utdanningsprogrammer i videregående skole. De fire Sinus 1P-Y-lærebøkene er skrevet til fagfornyelsen (LK20).

Kampanje: For bestilling av nye klassesett til LK20, vil skolen kunne få et tilsvarende antall lisenser til coSinus for bruk hele skoleåret 2022/2023. Ta kontakt på cosinus@cappelendamm.no hvis skolen ønsker å benytte seg av tilbudet. Lær mer om coSinus på https://cosinus.cappelendamm.no/