Senior (Innbundet)

Veien til et langt og lykkelig arbeidsliv

Forfatter:

Mette Bugge

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202677411
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Senior

Flere må jobbe lenger, men hvordan skal vi få det til? Vil seniorene helst pensjonere seg tidlig for dyrke hobbyer og være sammen med barnebarna?

Mette Bugge har jobbet som journalist i 45 år. Hun har vært med på en teknologisk utvikling som har krevd endringsvilje og åpenhet for nye måter å jobbe på. Her stikker hun hull på myter om at seniorer ikke følger med i tiden, ikke henger med i det digitale liv eller klarer å fornye seg. Seniorene har derimot erfaring og verdifull kompetanse. Brukt på den riktige måten, kan det bli gull verdt i arbeidslivet.

Men for å få til dette, har ledere en nøkkelrolle. De må kunne lede ansatte i alle aldre og stille krav til «senåringer».

Mette Bugge henvender seg til deg som er 50+ og til ledere i alle aldre. Hun deler erfaringer fra mange år i arbeidslivet, og hun snakker med andre seniorer og ledere i ulike bransjer. Hun henter også inspirasjon hos idrettsutøvere og trenere til hvordan det er mulig å få et langt og godt yrkesliv.

Til toppen

Forfatter(e)

Mette Bugge (69) har vært ansatt som journalist i Aftenposten i 43 år. Hun er kåret til Årets seniorprofil og er en populær foredragsholder. I 2021 fikk hun prisen som den mest lærevillige senioren av Lørn University.