¿Sabes? Spansk 1 (Fagfornyelsen LK20)

¿Sabes? Unibok (LK20) (Nettsted)

Digital lærebok spansk 1, vg1–vg2

Forfatter:

Eli-Marie Drange og Amelia Garzón Osorio

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202755454
Kategori: Spansk 1
Læreplan: Fagfornyelsen
Lisenstype: Enkeltlisens
Fag: Spansk 1
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1, Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen ¿Sabes? Unibok (LK20)

¿Sabes? Unibok (2022) er den digitale utgaven av læreboka i et leservennlig format for alle skjermstørrelser. Unibok har studieverktøy som støtter elevenes leseforståelse. Lisensen er gyldig i 2 år slik at elevene har tilgang fram til avsluttende eksamen i faget.

¿Sabes? (2022) er et komplett læreverk for spansk 1 og dekker kompetansemålene i læreplanen for fremmedspråk nivå 1, LK20. Læreverket har også gratis elevressurser med oppgaver og fordypning, se ¿Sabes? Elevnettsted (2022), og ekstra materiell, årsplaner med mer for læreren på ¿Sabes? Lærernettsted (2022).

Med Unibok er ¿Sabes? lærebok alltid tilgjengelig, og elevene kan lese boka på alle digitale flater – også mobil. Unibok har gode studieverktøy slik at eleven kan arbeide med lærestoffet direkte i boka, noe som støtter leseforståelsen.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til innlest læreboktekst. Tekst-til-tale-funksjonen har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever. ¿Sabes? Unibok har Cappelen Damms Spansk ordbok integrert for raske oppslag.

Når du har lisens til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Les mer om Unibok på www.unibok.no.

Les mer om læreverket ¿Sabes? spansk 2 (LK20).

Til toppen

Andre utgaver

¿Sabes? (LK20)
Bokmål Fleksibind 2022
¿Sabes? Spansk 1 (Fagfornyelsen LK20) Brettbok
Bokmål Nettsted 2022

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Eli-Marie Danbolt Drange er førsteamanuensis i spansk språkvitenskap ved Universitetet i Agder. Hun har doktorgrad fra Universitetet i Bergen, der hun skrev en avhandling om bruk av engelske slangord i norsk og chilensk ungdomsspråk. Drange er oppvokst i Latin-Amerika og har lang erfaring som spansklærer på ulike nivåer. Hun er også medforfatter for aktivitetsgrammatikken ¡Claro que sí! og har vært bidragsyter til spanskverkene Vidas og Vamos til K06 og Encuentros for spansk 2 og forfatter av ¿Sabes? for spansk 1 til LK20.

Amelia Garzón Osorio underviser i spansk ved Vågsbygd videregående skole og Sonans Privatgymnas i Kristiansand. Hun er utdannet lærer fra Colombia og har en mastergrad i spansk lingvistikk fra Universitetet i Oslo. Hun har mer enn 30 års erfaring som spansklærer på ungdomsskole, videregående skole og Folkeuniversitetet. Garzón Osorio er forfatter av ¿Sabes? for spansk 1.

¿Sabes? Spansk 1 (Fagfornyelsen LK20)
¿Sabes? for spansk 1 holder et realistisk nivå der kommunikasjon og praktisk språklæring er det sentrale. Med tydelig struktur, god språkhjelp, visuelle grep som støtter språklæring og avgrensede temaer der man går i dybden, gir ¿Sabes? et godt grunnlag for videre språklæring på spansk. ¿Sabes? dekker læreplanen i fremmedspråk (LK20) og består av en alt-i-ett-bok for vg1 og vg2 og et elev- og lærernettsted.