¿Sabes? Spansk 1 (Fagfornyelsen LK20)

¿Sabes? Elevnettsted (LK20) Elevnettsted pluss (Nettsted)

Digital elevressurs spansk 1, vg1 og vg2

Forfatter:

Eli-Marie Drange og Amelia Garzón Osorio

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2022
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202755485
Kategori: Spansk 1
Fag: Spansk 1
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg1, Vg2
Om utgivelsen ¿Sabes? Elevnettsted (LK20) Elevnettsted pluss

Med ¿Sabes? Elevnettsted Pluss får elevene tilgang til innleste tekster fra læreboka ¿Sabes? for spansk 1.

Det er gratis å bruke ¿Sabes? Elevnettsted, som blant annet inneholder varierte aktiviteter, lytteoppgaver og grammatikkoppgaver med forklaringer. Ønsker man å lytte til innleste tekster fra boka, må man ha lisens til ¿Sabes? Elevnettsted Pluss.

Les også om ¿Sabes? Lærernettsted.

Til toppen

Forfatter(e)

Eli-Marie Danbolt Drange er førsteamanuensis i spansk språkvitenskap ved Universitetet i Agder. Hun har doktorgrad fra Universitetet i Bergen, der hun skrev en avhandling om bruk av engelske slangord i norsk og chilensk ungdomsspråk. Drange er oppvokst i Latin-Amerika og har lang erfaring som spansklærer på ulike nivåer. Hun er også medforfatter for aktivitetsgrammatikken ¡Claro que sí! og har vært bidragsyter til spanskverkene Vidas og Vamos til K06 og Encuentros for spansk 2 og forfatter av ¿Sabes? for spansk 1 til LK20.

Amelia Garzón Osorio underviser i spansk ved Vågsbygd videregående skole og Sonans Privatgymnas i Kristiansand. Hun er utdannet lærer fra Colombia og har en mastergrad i spansk lingvistikk fra Universitetet i Oslo. Hun har mer enn 30 års erfaring som spansklærer på ungdomsskole, videregående skole og Folkeuniversitetet. Garzón Osorio er forfatter av ¿Sabes? for spansk 1.

¿Sabes? Spansk 1 (Fagfornyelsen LK20)
¿Sabes? for spansk 1 holder et realistisk nivå der kommunikasjon og praktisk språklæring er det sentrale. Med tydelig struktur, god språkhjelp, visuelle grep som støtter språklæring og avgrensede temaer der man går i dybden, gir ¿Sabes? et godt grunnlag for videre språklæring på spansk. ¿Sabes? dekker læreplanen i fremmedspråk (LK20) og består av en alt-i-ett-bok for vg1 og vg2 og et elev- og lærernettsted.