Revisjon. Oppgaver og løsningsforslag (Heftet)

Forfatter:

Geir Haaland og Bror Petter Gulden

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 454
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
Originaltittel: Oppgavesamling i revisjonsfag
ISBN: 9788202523220
Kategori: Revisjon, skatt og regnskap
Fag: Revisjon, skatt og regnskap
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Revisjon. Oppgaver og løsningsforslag

Oppgavesamlingen er et nyttig supplement til læreboken Revisjon – teori og metode. Boken inneholder eksamensoppgaver gitt i faget revisjon på bachelorstudiet fra 2000 til høsten 2016 og har løsningsforslag til alle oppgavene. Det skjer stadige endringer i lover og regler på området, og oppgavene er oppdaterte og løsningene skrevet ut fra gjeldende bestemmelser ved revisjonen av årsregnskapet for 2016. Alle oppgaver og løsninger er tilpasset lover, forskrifter og revisjonsstandarder gjeldende våren 2017.

Oppgavesamlingen gir studentene hjelp fra kunnskap til ferdigheter, gjennom en dypere forståelse av revisjonsteori og metode og revisors yrkesmessige rammebetingelser. Boken er derfor et uvurderlig hjelpemiddel ved eksamensforberedelser, både til bachelor- og mastereksamen.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Geir Haaland er statsautorisert revisor og universitetslektor. Han er studieprogramleder for masterstudiet i regnskap og revisjon ved Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder og underviser på masternivå i revisjon samme sted. Han har over 10 års erfaring fra undervisning og 20 års erfaring med praktisk revisjon fra PwC, hvor han var partner fram til 2005.

Bror Petter Gulden er statsautorisert revisor og siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han er førsteamanuensis emeritus og var associate dean for bachelorstudiet i revisjon og hadde kursansvar på masterstudiet i revisjon og regnskap ved Handelshøyskolen BI.