Restart av Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen (Nedlastbar lydbok)

Restart (Nedlastbar lydbok)

7 veier til bærekraftig business

Forfatter:

Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter: og
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Jørgensen, Sveinung
Spilletid: 4:09
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202561659
Kategori: Bedriftsøkonomi , Etikk , Organisasjon og ledelse og Innovasjon
Fag: Bedriftsøkonomi, Etikk, Innovasjon, Organisasjon og ledelse
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Restart

Er din forretningsmodell rustet for fremtiden? Denne boken gir deg et veikart i syv deler til hvordan du kan gi en bedrift en slik RESTART, enten du er leder, entreprenør, rådgiver eller student. Boken gir deg verktøyene til å designe bærekraftige forretningsmodeller som tjener penger på nye teknologier, digitalisering og den sirkulære økonomien. Gi din bedrift en RESTART i dag.

Til toppen

Andre utgaver

Restart
Bokmål Heftet 2017
Restart
Bokmål Ebok 2017
Forfatter(e)

Sveinung Jørgensen (f. 1973) er forsker, formidler og bærekraftseventyrer. Han er ansatt som førsteamanuensis ved Høgskolen i Innlandet og Norges Handelshøyskole (NHH). Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har doktorgrad fra Karlstads universitet. Jørgensen er en «prakademiker» som elsker å undervise, og han har flere styreverv. Sammen med Lars Jacob Tynes Pedersen har han utviklet flere kurs i bærekraftige forretningsmodeller - både på master og NHH Executive. Han forsker på smarte og bærekraftige forretningsmodeller og den fjerde industrielle revolusjon, og han jobber tett med bedrifter i inn- og utland. Jørgensen er en ihuga teknologioptimist som trives aller best når han er på farten, enten det er på joggetur eller på reisefot med de han er glad i. Les mer om arbeidet hans på www.JorgensenPedersen.no.

Lars Jacob Tynes Pedersen (f. 1979) er forsker, formidler og bærekraftseventyrer. Han er førsteamanuensis ved Norges Handelshøyskole (NHH), med doktorgrad fra samme institusjon. Sammen med Sveinung Jørgensen har han utviklet flere kurs i bærekraftige forretningsmodeller - både på masternivå og NHH Executive. Han forsker på smarte og bærekraftige forretningsmodeller og adferdsøkonomi, og han jobber tett med bedrifter i inn- og utland. Pedersen er også musiker og driver det lille (og bare sporadisk aktive) plateselskapet Powerblytt Records. Les mer om arbeidet hans på www.JorgensenPedersen.no.