Regnskap og budsjett i offentlig sektor - en oppgavesamling (Heftet)

Forfatter:

Levi Gårseth-Nesbakk

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 281
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202321505
Kategori: Revisjon, skatt og regnskap
Fag: Revisjon, skatt og regnskap
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Regnskap og budsjett i offentlig sektor - en oppgavesamling

Regnskap og budsjett i offentlig sektor – en oppgavesamling er den tredje boken i en serie på tre bøker. De to andre bøkene er Regnskap og budsjett i staten – en innføring og Regnskap og budsjett i kommunesektoren – en innføring. Oppgaveboken inneholder et rikt utvalg oppgaver til begge de to andre bøkene i serien, og kan brukes sammen med begge disse bøkene. Oppgavesamlingen gjør det mulig å teste forståelsen av sentrale deler av enkeltstående kapitler i hver bok, men har i tillegg større oppgaver som tester flere momenter og kapitler i en og samme oppgave. Boken kan imidlertid også brukes som en frittstående oppgavesamling innenfor temaet regnskap og budsjettering i offentlig sektor.

Målgruppen er studenter, praktikere og andre som har behov for å sette seg inn i de prinsipper og den praksis som gjelder for budsjetterings- og regnskapsprosesser i staten eller kommunesektoren.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)
Levi Gårseth-Nesbakk er ph.d., førsteamanuensis ved Handelshøgskolen, Nord Universitet og underviser i tillegg ved Handelshøyskolen i Trondheim. Gårseth-Nesbakk skrev doktorgrad om utprøving av periodiseringsprinsippet i statlige virksomheter. Han har i flere år undervist innenfor regnskap, budsjett og andre tema innen økonomistyring, med tilhørende forskningsinteresser og publikasjoner.