Regnbuen Ny utgave

Regnbogen Ny utgåve 4 Arbeidsbok (Heftet)

Forfatter:

Liv-Astrid Egge, Tove Larsen og Kristin Eli Strømme

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202269067
Kategori: Samfunnsfag og Naturfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag, Samfunnsfag
Nivå: 4. trinn
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen Regnbogen Ny utgåve 4 Arbeidsbok
Arbeidsbøkene følger den samme kapittelinndelingen som elevbøkene. Her kan elevene jobbe med oppgaver som er tett knyttet til stoffet som blir presentert i elevbøkene. Arbeidsbøkene er selvinstruerende. I tillegg har de en forklarende del beregnet på foresatte og lærere.

Til toppen

Forfatter(e)

Kristin Eli Strømme er barnehagelærer og opplæringssjef i Trygg Trafikk. Hun har erfaring fra barnehage, skole, skolefritidsordning, lærerutdanning, pedagogisk veiledningstjeneste og kursvirksomhet. Kristin har utgitt lærebøker for barnetrinnet og sakprosa for barn og voksne.

Regnbuen Ny utgave
Regnbuen gir et solid grunnlag for variert og spennende opplæring i naturfag og samfunnsfag. Regnbuen tar hensyn til de yngste elevenes behov for fleksibilitet og læreplanens fokus på fag. Frodige illustrasjoner og varierte tekster hjelper elevene i gang med observasjoner, undersøkelser og forsøk. Den fyldige Lærerens bok gjør det lett å variere undervisningen og er en god hjelp i de lokale konkretiseringene av mål og metodevalg hver skole og lærer må gjøre.