Radar Samfunnsfag

Radar (2009) (Innbundet)

Samfunnsfag

Forfatter:

Egil Andresen og Rune Henningsen

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202293796
Kategori: Samfunnsfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsfag
Nivå: Vg1, Yrkesfag Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Radar (2009)
OVERBLIKK OG TEMA
Radar er et fleksibelt og spennende læreverk. Teksten er delt inn i to nivåer. Det første tekstnivået er overblikk. Her får elevene nødvendig faktakunnskap og en innføring i emnet. Temaene utdyper og viderefører viktig stoff fra overblikk. Denne inndelingen gir gode valg- og differensieringsmuligheter. Boka har rikelig med ulike oppgaver. Lærersidene har omfattende ressurser til undervisning og forberedelser.

Læreverket består av:
• Grunnbok med oppgaver
• Gratis elevnettsted
• Gratis lærernettsted

Til toppen

Forfatter(e)
Egil Andresen hadde samfunnsfaglig bakgrunn og lang undervisningserfaring i samfunnsfagene. Han underviste ved Nøtterøy videregående skole. I flere år ledet han etterutdanning for samfunnsfaglærere i den videregående skole i Vestfold og Fagrådet for samfunnsfag i Utdanningsforbundet. Andresen hadde også bakgrunn som journalist.
Rune Henningsen er historiker med lang undervisningserfaring fra videregående skole og underviser ved Nøtterøy videregående skole. Henningsen har skrevet en rekke læreverk i samfunnsfag. Han har arbeidet mye med problemstillinger knyttet til læreverk og IKT.
Radar Samfunnsfag
Radar er et fleksibelt og spennende læreverk. Teksten er delt inn i to nivåer. Det første tekstnivået er overblikk. Her får elevene nødvendig faktakunnskap og en innføring i emnet. Temaene utdyper og viderefører viktig stoff fra overblikk.