Permittering, nedbemanning og sluttpakker (Ebok)

en praktisk håndbok om omstillinger og endringsoppsigelser

Forfatter:

Nicolay Skarning

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 311
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 2.38 MB
Filformat: PDF
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202630188
Kategori: Juridiske fag og Arbeidsrett
Fag: Arbeidsrett
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Permittering, nedbemanning og sluttpakker

Forfatteren behandler reglene for permittering, nedbemanning og sluttpakker skritt for skritt med huskelister og praktiske eksempler. Et eget kapittel som beskriver når endringsoppsigelser er anvendelig, gir nyttig informasjon om dette mangelfullt behandlede emnet.

Skarning gjengir til slutt en rekke viktige dommer og avgjørelser, i tillegg til nyttige vedlegg for hjelp til korrekt og fornuftig fremgangsmåte: *Praktisk og riktig saksbehandling *Når og hvordan kan bedriften permittere? *Når og hvordan kan den nedbemanne? *Når og hvordan bør tillitsvalgte og verneombud involveres? *Når bør sluttpakker tilbys og hvor store bør de være? 'Når er endringsoppsigelser best og hvordan bør bedriften gå frem?

Boken er beregnet på ledere, personalansvarlige, advokater, rådgivere og andre som er involvert i omstillingsprosesser i arbeidslivet.

E-boken tilsvarer 1. trykte utgave 2017.

Til toppen

Andre utgaver

Forfatter(e)

Nicolay Skarning (f. 1964) er advokat med møterett for Høyesterett. Han er leder av arbeidslivsavdelingen i Kvale advokatfirma, og tidligere advokat i NHOs arbeidsrettsavdeling. Han arbeider til daglig med de temaer boken tar opp og prosederer løpende for norske domstoler. Han mottok prisen «Årets advokatprestasjon 2017» etter prosedyre for Høyesterett i plenum i sak om boikott og tariffavtaler på norske havner, og har skrevet en rekke bøker innen arbeidsrett.