Pareto 1 Unibok (2015) av Steinar Holden (Nettsted)
Unibok

Pareto 1 og 2 | Samfunnsøkonomi

Pareto 1 Unibok (2015) (Nettsted)

Samfunnsøkonomi Vg2

Forfatter:

Steinar Holden

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202499389
Kategori: Samfunnsøkonomi 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsøkonomi 1
Varighet: Fram til 31.08.2022
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Pareto 1 Unibok (2015)

Unibok er en digital utgave av læreboka i et lesevennlig digitalt format med gode studietekniske verktøy. Lisensen varer i et år.

For å kunne bruke Unibok, må man være tilknyttet et lærersted og være innlogget som Feidebruker. Vi åpner for salg av unibøker til privatkunder i løpet av sommeren 2017.

I Pareto 1 Unibok justerer tekst og bilder seg automatisk til skjermstørrelsen. Eleven kan selv velge mellom ulike visninger og skriftstørrelser, slå opp på gloser og begreper direkte i teksten. Sidetallene fra papirboka er tilgjengelig uansett visning, noe som gjør det lett å holde oversikt og kombinere papirbok og digital bok.

Med Unibok kan eleven arbeide i læreboka ved å gjøre egne notater, markere tekst, søke på innhold og ha innholdsfortegnelsen lett tilgjengelig. Det er enkelt å kopiere tekst og bilder fra boka og over i arbeidsdokumenter, noe som er nyttig når eleven skal løse oppgaver.

EPUB3-formatet tar den digitale læreboka et viktig skritt videre fra PDF-visninger.

Logg inn med Feide på www.unibok.no for å komme til "Min bokhylle" når du har kjøpt lisens eller bestilt prøvetilgang.

Til toppen

Andre utgaver

Pareto 1 (2012)
Bokmål Heftet 2012
Pareto 1 (2012)
Nynorsk Heftet 2012
Forfatter(e)
Steinar Holden er professor ved Økonomisk institutt ved Universitetet i Oslo. Holden har forelest i makroøkonomi gjennom mange år, særlig i innføringskurs, men også på masternivå. Holden har omfattende publisering innen anerkjente internasjonale tidsskrifter, særlig innen områdene arbeidsmarked, lønnsdannelse og makroøkonomi, og han har ledet tre offentlige utvalg knyttet til lønnsdannelse og konkurranseevne. Han har også skrevet et læreverk i samfunnsøkonomi for videregående skole bestående av bøkene Pareto 1 og Pareto 2, med tilhørende nettressurser. Holden vant i 2014 Cappelen Damm Akademisk sitt Faglitterære forfatterstipend for prosjektet Innføring i makroøkonomi.
Pareto 1 og 2 | Samfunnsøkonomi

Pareto er et faglig solid og helthetlig læreverk til programfaget samfunnsøkonomi i videregående skole og læreplan Kunnskapsløftet. Pareto 1 og Pareto 2 er gjennomgående oppdatert og revidert på alle områder i utgavene fra 2018.